Accessibility.GoToContent

DUSJVEGG

FASTVEGG TIL ETHVERT BEHOV

Hvis du ikke liker å være lukket i en dusjnisje, men foretrekker et åpent dusjområde så finnes det ulike lekre alternativer. Sett enkelt sammen en Match dusjløsning med en eller to fastevegger. Flexi fastvegg finnes i 6 forskjellige bredder fra 70 cm til 140 cm.

TYPEN GLASS TIL FASTVEGG ER VIKTIG

Vær oppmerksom på at kvaliteten på glasset er viktig dersom du ønsker en fastvegg som du kan bruke i mange år og som er enkel å rengjøre. Flexi fastvegg har et sterkt 6 mm herdet sikkerhetsglass, som er superenkelt å rengjøre fordi det er easycare-behandlet, så det er motstandsdyktig mot kalk og smuss.

ENKEL FASTVEGG 80 CM

Denne enkle Flexi fastveggen med satengprofil festes med en teleskopstang som kan justeres fra 60-100 cm. Gulvprofilen er standard og gir en sprutsikker løsning. Alternativet er et enkelt gulvbeslag, som gir et svevende uttrykk. Begge gulvløsningene er inkludert i prisen. Fastveggen koster 4.220,- i breddene 70, 80, 90 og 100 cm. Husk teleskopstang som tilvalg.  

ENKEL FASTVEGG SORT

Denne lekre Flexi fastveggen i sort er festet med en tverrgående stabiliseringsarm som finnes i 2 lengder. Når du velger en stabiliseringsarm fremfor en teleskopstang kan du gjøre selve dusjområdet bredere enn 100 cm. Flexi fastvegg med sort profil koster 4.220,- i størrelsene 70, 80, 90 og 100 cm. Husk stabiliseringsarm som tilvalg.

FASTVEGG & SVINGDØR

Du kan også kombinere en fastvegg med en svingdør som vist her. Les mer om mulighetene med de ulike Flexi dusjdørene her. 

HVA ER FORDELEN MED FASTVEGG I DUSJEN?

Med fastvegg slipper du å åpne og lukke dører, og du slipper å lukke deg inne. Lager du en løsning med 2 fastvegger som under slipper du også vann på resten av badet.

Her er 2 fastvegger kombinert for en romslig og praktisk løsning. 

MED TO FASTVEGGER i DUSJEN

En superfin walk-in dusjløsning hvor kun et minimum av vann kommer utenfor dusjområdet. Her brukes 2 fastvegger og 2 teleskopstenger. Fastveggene koster pr stk. 4.220,- og teleskopstengene 695,- pr stk, Her må man også ha et monteringssett til teleskopstengene som koster 145,- En lekker dusjløsning til en god pris.

FÅ INSPIRASJON FRA ANDRE

Se hvor flotte dusjveggene og ikke minst badene har blitt hos Andria & Nezan, som har pusset opp selv. De har valgt samme utseende på begge badene, og det gir et pent og enhetlig uttrykk i huset.

Finn forhandler