Accessibility.GoToContent

DUSJDØRER

HVILKEN TYPE DUSJDØR BØR JEG VELGE?

Å ha god plass til armbevegelser i dusjen har betydning for opplevelsen av velvære når du står under det varme vannet. Selv om du har et lite bad finnes det flere muligheter for en romslig dusjløsning som også er plass besparende.

Alle Scanbad dusjdører er laget av glass fordi glass er et fantastisk og slitesterkt materiale som passer perfekt til badet. En glassdør til dusjløsning fra Scanbad er laget av sikkerhetsglass som har fått en unik  EasyCare behandling på innsiden som gjør at kalk og smuss ikke fester seg.

PRAKTISKE DUSJDØRER TIL SMÅ BAD

DUSJHJØRNE MED FOLDEDØRER

Foldefunksjonen gir – i tillegg til stor åpning – plass til armaturet når dørene foldes inn mot veggen. Den smarte foldedøren løser også problemet med vann på gulvet når du åpner døren. Døren foldes på midten slik at vanndråpene blir liggende i våtområdet.

DUSJ MED SKYVEDØR

På dette smale badet er hele bredden utnyttet som dusjområde. Dusjnisjen er lekkert avgrenset av den flotte Classic skyvedøren fra Maxi-serien.

SPAR PLASS - OGSÅ NÅR DU DUSJER

Stilig og praktisk dusjløsning med to buede dører. Dørene tar ikke mye plass når du dusjer og kan skyves helt inn til veggen når dusjhjørnet ikke er i bruk.

SVINGDØR MED SIDEPANEL OG STØTTEARM

Hvis utfordringen på det lille badet er at dusjområdet er helt opp til baderomsmøblene dine finnes den praktiske varianten svingdør med sidepanel. Her kombineres svingdør og fastvegg. Den lille fastveggen beskytter baderomsmøblene dine, og det er fortsatt lett å gå inn i dusjområdet. I tillegg åpnes dusjdøren innover slik at den ikke tar plass i rommet. Dusjdøren kan også skyves inn når dusjen ikke er i bruk.

ALTERNATIVER TIL DØRER I DUSJNISJEN

Hvilken dusjdør du bør velge avhenger av bredden på dusjnisjen din. Flexi dusjdører finnes i breddene 70, 80, 90 og 100 cm. Maxi er tilgjengelig i 120, 140 og 160 cm. Se eksemplene nedenfor.

CLASSIC MAXI SKYVEDØR

En flott robust skyvedør til dusjnisjen. De solide hjulene går innenfor profilens løpeskinne, som ikke kan sees fra utsiden. Diskret og enkelt. Denne versjonen i 140 cm bredde koster 9.230,- 

FLEXI SVINGDØR

Flexi svingdør kommer i 4 forskjellige bredder: 70, 80, 90 & 100 cm med sort eller sateng profil og koster 4.220,-

DELUXE MAXI SKYVEDØR

Denne luksuriøse skyvedøren er ekstra stabil og har en elegant løsning med 2 hjul, som gir en ekstra behagelig skyvebevegelse med soft stop. Skyvedøren koster 9.475,- i 120 cm bredde.

TILBEHØR TIL DUSJDØRER

DRYPPLIST & MAGNETLIST TIL DUSJDØR

Både magnetlister og trekklister følger med i Flexi ved bestilling, men etter flere års bruk kan det være mange som vil bytte ut med nye, friske.

Magnetlist i sateng eller sort koster 200,- pr stk

Drypplist i sateng eller sort koster 200,- pr stk

ANSLAGSPROFIL TIL DUSJDØR

Når du setter en dør i en dusjnisje kan du sette opp en anslagsprofil med magnet slik at dusjområdet blir helt lukket. Den er tilgjengelig i 2 størrelser, som kan justeres innenfor en gitt intervall.
Profil med justering 1,2-2,1 cm
Profil med justering 3,2-4,1 cm

AVSTANDSPROFIL TIL FLEXI DUSJDØRER

Trenger du ekstra cm for å få dusjdøren til å passe  din dusjnisje kan du kjøpe en avstandsprofil som øker med 20 mm. Pris 740,-

Finn forhandler