Accessibility.GoToContent

DUSJHJØRNE

DUSJHJØRNE I MANGE VARIANTER

Scanbads fleksible sortiment i både Flexi & Maxi-serien byr på mange kombinasjonsmuligheter slik at du kan velge det dusjhjørnet som passer best til ditt bad. Det enkle og tidløse uttrykket gir deg en dusjløsning som varer i mange år både i bruk og i design.

Den enkle og stilfulle utformingen av profilene uten skarpe kanter gir et lett, luftig og tidløst uttrykk. Samtidig gjemmer profilene på gjennomtenkte funksjoner som er med på å sikre deg en stabil og velfungerende dusjløsning som du kan bruke i mange år fremover.

HVILKET DUSJHJØRNE SKAL JEG VELGE?

Du kan få buet dusjhjørne, dusjhjørne med svingdører, dusjhjørne med isglass eller dusjhjørne med skyvedør. Så det er mange muligheter og ikke minst størrelser. Velg etter størrelsen på badet og ønsket om plass i dusjhjørnet.

BUET DUSJHJØRNE

Et buet dusjhjørne har den fordelen at det ikke tar så mye plass som et firkantet. Her får du mer albuerom på badet. Når dusjhjørnet ikke er i bruk kan dørene skyves helt inn og gi ekstra plass.
Velg mellom svarte eller satengprofiler.

BUET DUSJHJØRNE MED ISGLASS

Et dusjhjørne med isglass gir litt mer privatliv i dusjen, og de buede dusjdørene i glass gir mer plass på badet. Isglass er tilgjengelig med satengprofiler som vist her.

FLEXI DUSJHJØRNE MED SVINGDØRER I SORT

Et minimalistisk utseende med de smale sorte profilene og 2 praktiske svingdører. Svingdørene kan åpnes både utover og innover, slik at de kan skyves vekk når man ikke dusjer.

90 X 90 DUSJHJØRNE MED FOLDEDØRER

De praktiske foldedørene kan slås helt inn når dusjområdet ikke er i bruk. En praktisk og perfekt løsning på et lite bad.

90 X 90 DUSJHJØRNE MED SVINGDØR

Her kombineres svingdør og fastvegg med sorte profiler. Et flott dusjhjørne som kan plasseres helt inntil servanten fordi fasteveggen beskytter mot vannsprut. Det er god utnyttelse av plassen.

DUSJHJØRNE 90 X 90 MED SVINGDØR MED SIDEPANEL OG STØTTEARM

Denne kombinasjonen er med 2 svingdører med sidepanel, og er en av de mange flotte alternativene i Flexi serien. Her kan du plassere dusjen tett inntil møblene, og samtidig slå dørene inn når dusjhjørnet ikke er i bruk. Smart.

NYHET! LØSNINGEN PÅ ROT I DUSJOMRÅDET

Alle hater et rotete bad, spesielt i dusjområdet. Med Tower-hjørnehyllen som er en integrert del av Match-serien får du oppbevaringsplass til sjampo, såpe og alt annet du trenger lett tilgjengelig i dusjen. Tower leveres både i sort matt og sateng.

STORE DUSJHJØRNER MED SKYVEDØRER

TO ULIKE DUSJHJØRNER MED SKYVEDØR

Classic skyvedør er en superkvalitets skyvedør til en god pris. Et diskret og enkelt uttrykk.

Deluxe skyvedør er en ekstra stabil og stillegående skyvedør med softstop funksjon. Skyves med 2 hjul og har et eksklusivt uttrykk.

Glasset i Maxi dusjhjørner er 8 mm herdet sikkerhetsglass. Glasset er EasyCare-behandlet på innsiden for enkel rengjøring.

DUSJHJØRNE MED CLASSIC SKYVEDØR

En 120 x 90 cm løsning som gir ekstra plass i dusjhjørnet. Kommer uten dusjbunn.

DUSJHJØRNE MED DELUXE SKYVEDØR

Et deilig stort dusjhjørne på 160 x 90, hvor det  er plass til flere personer. Lekkert og eksklusivt uttrykk, og en fornøyelse å skyve frem og tilbake.

Finn forhandler