Accessibility.GoToContent

FLEXI DUSJ

Scanbad FLEXI DUSJ

Scanbad Flexi-serien tilbyr et bredt utvalg av dusjdører og dusjvegger i stilrent design og god kvalitet med praktiske detaljer. Med utgangspunkt med fem basismodeller i flere størrelser kan du kombinere deg til mange ulike dusjløsninger. Du kan velge mellom svingdører, foldedører, svingdører med sidepanel eller fast vegger satt sammen til en hjørneløsning eller du kan ha en nisjeløsning.

Med Scanbad Flexi får du et lekkert og funksjonelt design med gjennomtenkte detaljer som du kanskje ikke legger merke til ved første øyekast, men som du vil ha glede av hver eneste dag. Våre Scanbad Flexi dusjdører og dusjvegger i ulike størrelser med mange kombinasjonsmuligheter, gjør det enkelt for deg å velge akkurat den dusjløsningen som passer ditt bad og dine behov.

Se Flexi-katalogen

UNNGÅ AT KALK OG SMUSS SETTER SEG FAST

Med Scanbad Flexi dusjdører og dusjvegger er du sikret enkel rengjøring, og en klar og blank glassoverflate. Alle Flexi-modeller har den slitesterke og miljøvennlige EasyCare-behandlingen på innvendig glass som gjør livet vanskelig for smuss og kalk. Glasset skal ganske enkelt tørkes av med en myk klut etter bruk, og du vil ha et vakkert glass i mange år fremover. EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt, som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009.

Kombinasjonsmuligheter med flexi dusjdører og dusjvegger

Med utgangspunkt i basismodellene kan du mikse og matche deg frem til en mengde ulike dusjløsninger i mange størrelser. Grunnmodellene er vendbare, noe som betyr at du ikke trenger å skille mellom høyre og venstre modell. Det blir ikke enklere.

NYHET - UNNGÅ ROET I DUSJOMRÅDET

Alle hater et rotete baderom, og spesielt i dusjområdet. Med Tower-hjørnehyllen, som er en integrert del av Flexi-serien, blir det oppbevaringsplass til sjampo, såpe og alt det andre du trenger i dusjen. Tower leveres både i sort matt og sateng.

Tower-hjørnehyllen kombineres med Flexi-dører og blir dermed en integrert del av dusjløsningen.

Tower-hjørnehyllen i sort matt koster 2.625,-

Tower-hjørnehyllen i sateng koster 2.625,-

Smarte løsninger til små bad

Har du et litt mindre bad kan du med fordel bruke den praktiske Flexi-løsningen med to foldedører i  kombinasjon. Foldedørene foldes inn når du ikke bruker dusjen så du får mer plass. Foldedøren kan selvsagt kombineres med andre dører og dusjvegger dersom du kun ønsker at en av dørene skal foldes inn.

SE HVORDAN ANDRIA & NEZAN BRUKT FLEXI PÅ BADENE

Andria & Nezan har pusset opp 2 bad i huset sitt, og de har selvfølgelig valgt de flotte løsningene fra Flexi dusj. Se løsningene her og få inspirasjon til ditt eget bad.

Design med omtanke

Flexiprofilenes enkle og stilige utforming uten skarpe kanter gir et lett, luftig og tidløst utseende. Men profilene inneholder også gjennomtenkte funksjoner som er med på å sikre deg en stabil og velfungerende dusjløsning i mange år fremover. 

Produktinformasjon

SVINGDØR OG FASTVEGG
Alle Flexi svingdører og -vegger er testet og lever opp til kravene i EN 14428:2015, som omhandler herding av glass, stabilitet og tetthetsklasse.

GLASS
6 mm herdet sikkerhetsglass i henhold til EN12150 med EasyCare-behandling på innvendig side. Klart glass og utvalgte modeller i isglass.

PROFILER
Sterk aluminiumlegering med slitesterk sateng-anodisert eller sort matt pulverlakkert overflate.

HENGSLING
Heve-senkebeslag løfter døren fri fra gulvet ved åpning og gir selvlukkingsmekanisme, hvor døren holdes åpen ved 90 grader. Inne i hengslingsprofilen ligger en feielist for vannsikring.

MAGNETLISTER
Det følger med en magnetlist til svingdører og fastvegg som kan tilpasses med magnetlist fra de andre dørene. Denne tilpasningen kan foregå 2 ganger, deretter er magneten fast tilpasset til motparten. Magnetlisten ligger i en PVC-profil med spesielt matt overflate som motvirker at profilene kleber seg sammen hvis de står i ro over lengre tid.

FASTVEGG
Glasset kan justeres 20 mm i anslagsprofilen ved skjeve vegger og festes med PVC-profiler. Det er lange hull for 6 mm horisontalt justering i bunnen av veggprofilen. Gulvprofil kan justeres 12 mm i høyden av hensyn til fall i gulvet. Som et alternativ kan det benyttes et gulvbeslag i aluminium som også kan justeres 12 mm i høyden.

DØRER
For dørmodellene A, B og E justeres hengslingsprofilen 20 mm i anslagsprofilen for skjeve vegger. For fastvegg i modell C og D justeres glasset 20 mm i samme anslagsprofil som til fastvegg. Det er lange hull til 6 mm horisontal justering i bunn av profil.

HÅNDTAK
Standardhåndtak i støpt plast.

BESLAG
Gulvbeslag og beslag til teleskopstang og støttearm er i forkrommet sink-aluminium eller sort matt pulverlakk. Endekapper til profil og diverse beslag i forkromet eller sort matt ABS.

TELESKOPSTANG
Sterk aluminiumslegering i slitesterk sateng-anodisert eller sort matt pulverlakkert overflate med beslag i forkrommet sink-aluminium. Teleskopstangen har skjult veggfeste inne i profilen og kan justeres trinnløst fra 60 til 100 cm.

STØTTEARM
Sterk aluminiumslegering med slitesterk sateng-anodisert eller sort matt pulverlakkert overflate med beslag i forkrommet sink-aluminium.

TETNINGSLISTER
Klare eller sort matte PVC-lister ved dør som lett kan skiftes ut ved slitasje. Ekstra høy drypplist til dører kan kjøpes ekstra til bruk på gulv med fall.

FORSENDELSE OG LEVERINGSTID
Alle Flexi-modeller lagerføres for hurtig avsendelse med 1 dør/vegg i 1 kolli, – de fleste under 30 kg for håndtering av én person. Tilbehør som teleskopstang og alternative håndtak i eget kolli.

GARANTI
Det er 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle Flexi-modeller.

Praktisk informasjon

FØR BESTILLING
Bestill ditt nye Scanbad møbelsett basert på våre møbleringsforslag i denne katalogen. Du kan også sette sammen ditt eget individuelle møbelsett ved hjelp av katalogen og prislisten.

FØR MONTERING
Monteringstilbehør og monteringsveiledning følger med alle leveranser. Husk å lese monteringsveiledningen nøye før du starter monteringen. Alle strøm-, vann- og avløpstilkoblinger skal utføres i henhold til lovverket. Merk at det er måletoleranser på vaskene.

VEDLIKEHOLD
Les alltid vedlikeholdsinstruksjonene som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisningen og varedeklarasjonen på rengjøringsmidler før du bruker dem på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer må unngås. Sørg alltid for at vasker og møbler er tørre etter bruk. Dette vil gjøre rengjøringen betraktelig enklere og du unngår fuktskader på møblene.

GENERELT
Scanbad forbeholder seg retten til å gjøre produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bestilte varer tas ikke i retur.

Installasjonsmål

Mål- og produktinformation

Monteringsvejledninger

  Flexi model A, B og C som nisjeløsninger
M1202 Flexi nisjeløsninger
   
  Flexi model A, B og C i kombinasjoner
M1207 Flexi rett sving- og foldedør
   
  Flexi model D
M1211 Flexi fastvegg
  Flexi model D i kombinasjon med A og B
M1209 Flexi fastvegg - svingdør
   
  Flexi model E
M1213 Flexi buet svingdør
   
M1204 Flexi avstandsprofil til A, B, E og anslagsprofil
M1205 Flexi avstandsprofil til C
   
M1131 Flexi gulvprofilsett firkantet modell
M1132 Flexi gulvprofilsett nisje modeller
M1133 Flexi gulvprofilsett fastvegg modeller
M1134 Flexi gulvprofilsett halvrunde modeller
   
M1041 Vedlikeholdsveiledning dusj

Finn forhandler