Accessibility.GoToContent

SPEILSKAP

STORT UTVALG AV FLOTTE & PRAKTISKE SPEILSKAP

Speil er et must-have på alle bad, og et speilskap er mye mer enn bare et speil. Her får du mange ekstra fordeler som du kanskje ikke har vurdert.

Og dagens speilskap er veldig ulike det lille toalettskapet med speil du husker fra din bestemors bad. Scanbad speilskap har et kult & tidsriktig design, som selvfølgelig matcher baderomsmøblene dine.

OPPBEVARING

Et speilskap er et speil med oppbevaring. Scanbads speilskap er alle utstyrt med fine glasshyller som kan justeres etter dine behov, så det er ikke bare et speil med oppbevaring men et speil med FLEKSIBEL oppbevaring.

MATCHER UTTRYKKET

Speilskap med lys fullfører uttrykket på badet ditt. Se her hvordan speilskapet passer perfekt til baderomsmøblene. Scanbad speilskap finnes selvsagt i bredder og dekor som matcher servantmøblene.

SMARTE DETALJER

Det gjør hverdagen din litt enklere når du har ting lett tilgjengelig. Mange av våre speilskap leveres med et praktisk forstørrelsesspeil som alltid er der du trenger det. Følger det ikke med kan det kjøpes som tilvalg. 

SPEILSKAP MED LYS & STIKKONTAKT

Alle speilskap leveres med integrert stikkontakt & USB stikk som standard. Dermed kan du sette den lite dekorative elektriske tannbørsten i skapet, og sørge for at den alltid er ladet. Det samme gjelder barbermaskinen.

For så vidt kan du sette alle tingene de tingene som havner ved siden av servanten inn i skapet, og få et ryddigere bad.

 

SPEILDØRENE ER SMARTE

Speildørene har soft close, så tenåringen IKKE kan smelle de igjen. Dørene har også speil på innsiden, noe som er praktisk når man skal sjekke frisyren fra alle kanter.

SPEILSKAP MED RIKTIG LYS

Innebygd lys i speilskapet gir deg mer enn bare godt lys. Flere av Scanbads speilskap kommer med lysstyring. På den måten kan  du justere lyset etter behov. Skal du trimme skjegget trenger du mye mer lys enn når du skal pusse tennene om kvelden og trenger svakt og varmt lyst.

Speilskap med lysstyring har innebygget 12V lyssystem som gir deg mange muligheter for å sette den riktige stemningen med lyset på badet:

Trinnløs dimming med 4 innstillinger
Demp lyset om kvelden så du ikke forstyrrer kroppens døgnrytme med et sterkt opplyst bad rett før du skal sove.

Trinnløs kontroll av fargetemperaturen på lyset ditt
Du kan justere fra et koselig varmt, nesten rødlig lys - til et kaldt, nesten blåaktig lys for å passe til dagslyset ute. Det er blant annet praktisk når du skal sminke deg, så du også ser bra ut i dagslys.

HVORDAN VELGER JEG SPEILSKAP?

Når du velger speilskap får du et praktisk speil med oppbevaring, men du får også muligheten for flere ulike stiler på speilskapet ditt.


Har du valgt et møbel i vakker brun eik, kan du også velge et speilskap hvor sidene er i brun eik.


Når det kommer til lys på speilskapet kan du enten velge en variant med integrert lys i topp & bunn eller i sidene, eller du kan velge en variant hvor du bestiller eksterne lamper til å ha over speilskapet ditt.


LEVEL SPEILSKAP MED LYS 

Level er et fint eksempel på speilskap med dekor som matcher møblene. Det har integrert lys i topp & bunn, samt lysstyring.

Level speilskap koster fra 10.275,- i 60 cm bredde og er tilgjengelig opp til 120 cm bredde. Det er inkl. stikkontakt, USB stikk, forstørrelsesspeil, magnetskinne og metallhylle.


STYLE SPEILSKAP

Med Style speilskapet må du velge en av de flotte lampene som Scanbad også tilbyr. På bildet er speilskapet vist med de fine Jupiter-lampene. Lampene finnes i både hvit, sort & krom.

Style speilskap uten lamper koster fra 6.925,- i 60 cm bredde og finnes også i følgende bredder: 80, 100 og 120 cm. Det er inkl. stikkontakt, USB stikk forstørrelsesspeil, magnetskinne og metallhylle. Style har også lysstyring.

Et Top speilskap med integrert lyslist i toppen, stikkontakt og fleksible glasshyller. 

Pris fra 5.855,- i 50 cm bredde. Her vist i 120 cm med 2 dører til 9.395,-

Select speilskapet med stikkontakt og lysbryter. Lampen er Vela til 560 kr.

Pris fra: 3.450,- i 50 cm bredde. På bildet vises en 60cm versjon til 3.755,-

 

Level speilskapet med 3 dører i 120 cm bredde til 16.750,- Finnes også i 60, 80 og 100 cm bredde.

HVERDAGSGLEDE

Vi har utstyrt en rekke av våre speilskap med en liten magnetskinne, som rett og slett er genial. Den holder ordren på de små metalltingene som har en tendens til å gjemme seg bort i skuffer og skap – pinsetten, neglesaksen og neglefilen. Genialt.

SPEILSKAP MED EKSTRA LYS

Et fint lys ned mot servanten er veldig fint, spesielt i de mørke månedene. Derfor kan du velge tilvalget underlys til Level & Style speilskap. Underlys eller lys under speilskapet styres sammen med det øvrige lyset i speilskapet og koster 2.495,- uavhengig av speilskapets bredde.

Finn forhandler