Accessibility.GoToContent

DESIGN DITT BAD MED VÅRT DESIGNVERKTØY

Velg mellom å sette sammen et Delta eller et Multo bad.
Du kan også sette inn en Flexi dusjløsning i designprogrammet for begge seriene.

SCANBAD DELTA

Scanbad Delta er et lekkert design som lyser opp en blek, mørk vintermorgen. Med Delta får du både flotte servanter, møbler i fine dekor, flotte håndtak og ikke minst mange muligheter for smarte tilvalg. Når det gjelder speil kan du velge mellom begge seriene i programmet.

SCANBAD MULTO

Scanbad Multo er lillesøsteren til Delta – her har du færre muligheter for valg av servanter og tilvalg, og det andre dekor. Multo serien er rimeligere enn Delta, spesielt hvis du velger et servantskap med dører i stedet for skuffer. Du kan velge speil fra begge seriene.

SCANBAD FLEXI

Du kan også legge til en dusjløsning på enten Delta- eller Multo-badet ditt. Velg ganske enkelt å designe en av seriene, og da kan du også velge å sette sammen en passende dusjløsning.

Design ditt eget bad

Med vårt innredningsverktøy har du mulighet til å leke deg med ulike møbler, oppsett og valgmuligheter selv. Her kan du enkelt få oversikt over hvilke produkter du skal velge, og du får også en prisoversikt slik at du kan planlegge og utarbeide et riktig budsjett.

Et hav av muligheter

Det er selvsagt mange muligheter når du skal planlegge et nytt bad, og innredningsverktøyet hjelper deg i gang. Her kan du velge farger og fliser slik at du får noe som minner om stilen og fargene du ønsker på badet. Så legger du til servantskap, høyskap og overskap, samt velger servant og speilløsning som passer etter ønske. Det også mulighet for å legge til en dusjløsning som passer inn på badet ditt og som matcher målene dine om det trengs.

Hvilken serie skal jeg velge?

I Delta-serien er det mange tilpasningsmuligheter og alternativene er mange. Det finnes flere ulike dekor og løsninger i forhold til skuffer og komposisjoner, og det er også i Delta du har størst utvalg innen LED-belysning.

 

Multo kan sammenlignes med Deltas lillesøster, men hvor du selvfølgelig også får kvalitetsmøbler. Denne serien er litt rimeligere på grunn av mindre tilpasningsmuligheter. Hvis budsjettet ditt ikke er så stort, kan Multo være riktig serie.

SCANBAD DELTA

SCANBAD MULTO

Skal du velge lyse eller mørke farger?

Valget mellom lyse eller mørke farger på badet ditt avhenger av flere faktorer. Selvfølgelig dine personlige preferanser, men også størrelsen på rommet og ønsket atmosfære. Her er noen vurderinger for å hjelpe deg å ta avgjørelsen:

  1. Størrelsen på rommet: Er badet ditt lite eller har begrenset naturlig lys kan lyse farger være en fordel. Lyse farger som hvit, beige eller pasteller kan gi en følelse av romslighet og åpenhet. De reflekterer også lyset bedre, noe som kan gjøre rommet lysere.
  2. Atmosfære: Vurder ønsket atmosfære på badet ditt. Lyse farger som hvit, lyseblå eller grå kan gi en ren, frisk og luftig følelse. De kan skape en beroligende og avslappende atmosfære som er ideell for et velværeorientert bad. Mørke farger som mørk blå, grå eller svart kan gi et mer dramatisk og sofistikert preg, men det kan også få rommet til å virke mindre og mer intimt.
  3. Stil og innredning: Tenk på den generelle stilen og innredningen på badet ditt. Lyse farger kan passe til en minimalistisk, moderne eller skandinavisk stil, hvor en ren og enkel estetikk er prioritert. Mørke farger kan gi et mer luksuriøst eller tradisjonelt uttrykk, og de kan passe til bad med varmere toner og teksturer.
  4. Vedlikehold: Vurder også vedlikeholds aspektene når du velger farger. Mørke farger kan vise kalkbelegg, vanndråper eller støv tydeligere enn lyse farger, som kan kreve mer regelmessig rengjøring for å opprettholde et rent utseende.
  5. Kontrast og markering: Du kan også vurdere å bruke en kombinasjon av både lyse og mørke farger. Du kan for eksempel bruke lyse farger som den generelle fargepaletten og legge til mørkere farger som kontrast eller markering på vegger, fliser eller møbler. Dette kan gi en interessant visuell dimensjon og skape dybde i interiøret.

Husk at fargevalget er en personlig preferanse og det er viktig å lage et bad som passer din stil og smak. Du kan også vurdere å lage prøver eller se på inspirasjons bilder for å få en ide om hvordan forskjellige farger vil se ut på badet ditt.