Accessibility.GoToContent

MULTO

Scanbad Multo

Scanbad Multo er et enkelt og gjennomtenkt design for små og store bad. Her er hverdagsgleden til både tre-åringen som elsker å vaske bamsen og hun som alltid har det travelt med å komme seg ut døren ivaretatt.  Skuffer som tåler og åpnes mange ganger hver dag, og servanter som fortsatt er blanke og pene etter mange års bruk. Multo gir mye for pengene, og er et gjennomtenkt dansk design produsert i Danmark.

Se Multo-katalogen

Hvilken servant foretrekker du?

I Scanbad Multo kan du velge mellom ulike servantdesign i sanitærporselen og støpemarmor. Vi har noe for alle bad – uansett størrelse og stil. Velg mellom enkel servant og mye benkeplass, eller dobbel servant med plass til to om gangen.

AMBER, SANITÆRPORSELEN

50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Tilgjengelig til dybde 35 & 44 cm

LOTTO, SANITÆRPORSELEN

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Tilgjengelig til dybde 35 & 44 cm

Skuffer eller dører?

Den billigste Scanbad-løsningen er Multo med dører. Her er det god hylleplass og ingen dører som smeller igjen, for det er en praktisk soft-close. Foretrekker du skuffer kan du selvfølgelig også velge det. Kvaliteten på dører og skuffer er den samme. Vi tilbyr 10 års garanti, slik at du kan stole på at dine Multo-møbler holder i mange år.

Finn forhandler

lekre speil som passer på badet ditt bad

De flotte speilene fra Multo finnes både med og uten lys, så vurder hva du trenger når du velger speil. Du kan velge speil som er like brede som møblene du skal ha. Da får du et stort speil så flere kan speile seg samtidig. Du kan også velge det runde lekre Corona-speilet med bakgrunnsbelysning, dette gir badet ditt et mykt og innbydende lys.

SELECT SPEIL

50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 2.035,-

SHINE SPEIL (uten lysstyring)

60 - 75 - 90 cm

Pris fra 4.600,- 

CORONA (uten lysstyring)

60 - 75 - 90 cm

Pris fra 4.050,-

Velg speilskap hvis du trenger ekstra oppbevaring

Tenk over hva du trenger av oppbevaring når du velger speil løsning. På et lite bad kan du utnytte veggplassen godt med et speilskap og få ekstra oppbevaringsplass bak speildørene.

TOP SPEILSKAP (uten lysstyring)

50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 5.590,-

SELECT (uten lysstyring)

50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 3.450,- (ekskl. lampe)

utnytt veggen til ekstra oppbevaringsplass på badet

Med høyskap får du god plass til håndklær og undertøy, slik at du alltid har det lett tilgjengelig på badet. Plasser to eller flere skap sammen og bygg din egen skapvegg. Du kan velge mellom to høyskapsmodeller, og supplere med en skittentøyskurv som enkelt kan trekkes ut og flyttes til vaskemaskin. Et overskap eller to er praktisk over toalettet eller radiatoren, og du får optimal bruk av veggen og ekstra oppbevaring. Til Scanbad Multo skap og speilløsninger kan du velge praktisk tilbehør som gir deg litt ekstra komfort i hverdagen.

Produktinformasjon

PORSELENSSERVANTER
Scanbad porselensservanter består av sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.

MARMOSERVANTER
Marmorservantene er fremstilt av mineralpulver, polyester og bindemidler. Servantene støpes i lukkede former og overflatebehandles med en klar gelcoat. Til rengjøring anbefaler vi Clean & Shine.

SKAP
16 mm melaminbelagt sponplate med melaminkantbånd avhengig av dekor. Skapene leveres montert inkl. bakbekledning og justeringsbeslag til montering på vegg. Servantskap leveres som standard med aluminiumsfarget topp og bunn, bakplate og hyller. Høyskap og overskap leveres som standard med hvite bakplater i hvite skap og aluminiumsfargede bakplater for øvrige dekorer samt 5 mm glasshyller med polerte kanter. Alle skap leveres med BASE håndtak i krom som standard.

DØRER OG FRONTER
18 mm foliebelagt MDF-plate for skap i hvit matt og hvit høyglans, øvrige dekorer leveres med fronter i 19 mm melaminbelagt sponplate med ABS-kanter. Alle dører er montert med klipshengsler i metall som kan justeres i 3 retninger. Dørene har eksklusive dempere som sikrer at dørene lukker mykt og lydløst.

SKUFFER
Solide skuffer med integrert skuffeskinne og metallgavler. Skuffen har fullt uttrekk, selvinntrekk og dempning for en behagelig lukking. Skuffen kan justeres i tre retninger. Øverste skuff i servantskapet er med utskjæring til rørføringen.

SPEIL MED FORSKJELLIGE LYSKILDER
Speilene fås med integrert LED belysning eller uten belysning med tilvalg av forskjellige eksterne LED lamper. Alle speil leveres inkl. veggbeslag. Varmefelt til reduksjon av dugg på speilet kan bestilles som tilvalg til enkelte modeller.

SPEILSKAP
Alle speilskap leveres som standard med integrert stikkontakt og bryter plassert i toppen samt dobbeltsidige speildører med justerbare hengsler og dempere som sikrer at dørene lukkes mykt og stille. Topp-, bunn- og bakplater er aluminiumsfargede. Speilskapene leveres enten med et skjult innfrest håndtak i bunnplaten eller med løse håndtak i krom, som du selv velger om du vil montere. Man kan i tillegg kjøpe forskjellige LED lamper til speilskap uten belysning. Energimerke og produktdatablad kan lastes ned fra produktdatabasen eller be om et eksemplar.

IP44 KLASSIFISERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din sikkerhet. Derfor har vi formontert alle de elektriske delene i våre møbler slik at du er sikret en trygg og sikker montering. Samtidig vil vi gjerne gi deg mulighet for å utnytte plassen på badet best mulig. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av IP44-godkjente produkter slik at du kan møblere så nærme våtsonen som mulig, og samtidig få den skapplassen du ønsker.

Alle våre møbler med elektriske deler er også CE-merket med angivelse av klassifisering.

Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet i henhold til lovgivningen.

MONTERING
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse.

GARANTI
Det er 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Garantien gjelder kun ved normal bruk. På håndkletørkere er det 5 års garanti.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

FØR DET BESTILLES
Med våre moduler kan du selv sette sammen ditt eget personlige bad. I katalogen viser vi ulike innredningsforslag, som alle er angitt med varenummer og pris, så du enkelt kan finne din favoritt. Ønsker du å legge til ekstra elementer eller sette sammen ditt bad på andre måter finner du priser og varenummer i katalogen.

FØR DET MONTERES
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse. Les monteringsanvisningen nøye før monteringen starter. Tilkobling av strøm, vann og avløp skal utføres i henhold til lovgivningen. Legg merke til at det kan forekomme toleranser på mål, spesielt på servantene.

VEDLIKEHOLD
Les alltid vedlikeholdsveiledningen som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisning og varedeklarasjon på rengjøringsmidler før det brukes på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer skal unngås. Sørg alltid for at møblene er tørre etter bruk. Dette vil lette rengjøringen betydelig, og fuktskader unngås.

GENERELT
Scanbad forbeholder seg retten til produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bestilte varer tas ikke i retur.

Installasjonsmål

Installasjonsmål for vanntilførsel og avløp i vegg

Monteringsveiledninger

502 Vedlikeholdsveiledning
651 Møbelpakke med dører (Mikado servant)
652 Overskap
677 Håndtering av speildører
700 El-veiledning
865 Møbelpakke med dører (Uno, Ludo og servanter)
880 Forstørrelsesspeil
928 Lotto servant
1058 Jupiter og Venus LED lampe - montering på speil eller speilskap
1071 Varmeplate til speil
1074 Møbelpakke med treskuffer (Uno, Ludo og Lotto servanter)
1076 Møbelpakke med skuffer m/metallsider (Mikado og 90 cm Uno servanter)
1078 Lysskinne til servantskap
1081 Høyskap (30 cm bredde)
1091 Dekkring til utskjæring for rørføring - Ø56mm
1092 Dekkring til utskjæring for rørføring - Ø35mm
1105 Repeat speil
1193 Hekla håndkletørkere
1194 Teide håndkletørkere
1199 Select speil
1222 Corona speil
1225 Speil uten belysning
1267 Skittentøyskurv
1286 Select speilskap
1334 Høyskap med 1 dør