Accessibility.GoToContent

DUSJNISJE

ENKLE, FLOTTE OG EKSKLUSIVE DUSJNISJER

Skal dusjnisjen være med svingdør, foldedør eller en helt annen løsning. Se Scanbads muligheter for flotte dusjnisjer laget med kraftig herdet sikkerhetsglass, i en kvalitet som er lett å rengjøre. Alt glass i Flexi & Maxi-serien er behandlet med den slitesterke og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør at kalk og smuss ikke fester seg – selv etter 30 000 avtørkninger.

 

FLEXI DUSJNISJE MED SVINGDØR 

Den helt enkle og minimalistiske løsningen med svingdør som kan åpnes både utover og innover, med mindre du velger å montere anslagsprofil. Anslagsprofilen er med magnet som sørger for at døren lukkes helt tett.

Pris svingdør: 4.220,-

Anslagsprofil som vist: 1.405,-

FLEXI DUSJNISJE MED FOLDEDØR

Dusjnisje til det lille badet. Foldedøren er super smart hvis det ikke er plass til å åpne døren utover. Den åpner inn i dusjnisjen og sørger samtidig for at vann ikke kommer ut på badegulvet.

Pris foldedør: 4.220,-

Anslagsprofil som vist: 1.405,-

FLEXI SVINGDØR MED SIDEPANEL OG STØTTEARM

En super plassbesparende dusjnisje for det lille badet, og helt perfekt hvis du ønsker å plassere et møbel tett inntil dusjnisjen. Den faste dusjveggen beskytter møblene, og du kan fortsatt enkelt komme deg inn og ut av dusjnisjen med svingdøren.

Pris svingdør med sidepanel: 4.220,-

Anslagsprofil som vist: 1.405,-

EN SMART NYHET FÖR DUSCHEN

TOWER är en enkel & elegant duschhylla med 5 löstagbara hyllor som enkelt kan kombineras med Flexi-dörrar och håller koll på schampo, tvål och allt du använder till badet. Välj helt enkelt din dörr 10 cm kortare för att ge plats åt tornet. Tower-hyllan är vändbar.

DUSJNISJE MED SKYVEDØR I GLASS

Med Scanbads MAXI dusj får du en dusjnisje i kompromissløs kvalitet og et moderne design i 3 størrelser, nemlig 120, 140 og 160 cm. De ekstra brede skyvedørene til dusjnisjen er robust kvalitet, meget stabile og ikke minst stillegående.

Du kan velge mellom 2 ulike versjoner – nemlig Classic og Deluxe. Classic er en superfin og robust løsning med softstop. Deluxe har litt annet design og finesser, og er helt lydløs. Se det lekre utvendige utseendet til Delux på bildet.

DUSJNISJE MED SKYVEDØR

Scanbad Classic skyvedør i et lekkert enkelt design som gjør seg bra som dusjnisje. Denne versjonen er 140 cm.

DUSJNISJE MED LUKSUS SKYVEDØRER

Scanbad Deluxe skyvedør med den lekre designdetaljen de 2 hjulene, som får døren til å gli som en lek helt lydløs. Her vist i 120 cm.

DUSCH FÖR DET LILLA BADRUMMET

Se hur familjen i Virum har valt en lösning med skjutdörr till sitt duschkabin och därmed utnyttjat hela badrummets bredd.

Finn forhandler