Accessibility.GoToContent

Hvorfor bør du velge Scanbad?

Hos Scanbad designer, produserer og leverer vi baderomsmøbler av høy kvalitet i flere prisklasser. Du får spennende dansk design og funksjonalitet med produkter laget for badet. Vi er spesialister på bad, og setter vår ære i å levere det beste til deg basert på vår filosofi vår om at god design ikke bare skal være vakker å se på, den skal også være funksjonell.

I 35 år har vi utelukkende produsert baderomsmøbler. Derfor er produktene våre perfekte for formålet de er laget for, og skapt for å være på badet ditt i mange år fremover. Et lekkert og funksjonelt bad er en investering som både gir deg bedre velvære og øker verdien på boligen din. Med våre produkter får du løsninger som gjør at du kan innrede funksjonelt og stilig, uavhengig av størrelse, form og skjeve vinkler. Vi har løsninger fra det største badet til det minste gjestetoalett.

Med hele produktsortimentet vårt med fleksible dusjløsninger, praktiske håndkletørkere og ferdigmonterte møbler med enkelt monteringssystem, gjør vi det enkelt for deg å gjøre det selv.