Accessibility.GoToContent

Installasjonsmål

Her finner du relevante monteringsmål for alle Scanbad-seriene. Du finner informasjon om anbefalt plassering av vannuttak og vannavløp samt anbefalt plassering av stikkontakt bak skapet. Dersom det er behov for forsterkning av veggforhold før montering, finner du nødvendige mål her. Det anbefales at lette veggtyper, som f.eks gipsvegger forsterkes for å sikre en stabil installasjon.

Vanntilkobling og avløp: Trenger du å vite hvor vanntilkobling og avløp skal plasseres bak servantskapet kan du finne mål for hver servantmodell under de ulike produktseriene

Forsterkningstiltak: Avhengig av type vegg kan det være behov for ytterligere forsterkning av vegg før montering av skap. Under hver serie finner du relevante mål for ulike skap.

Plassering av stikkontakter: Mål for optimal plassering av stikkontakter i veggen bak de ulike skapene finner du under hver serie og skaptype

Klikk på et serienavn nedenfor for å se et sammendrag av gjeldende installasjonsmål for den serien. Alle målspesifikasjoner åpnes i nytt vindu/fane, deretter er det mulig å bla gjennom instruksjonene direkte på skjermen. Det er også mulighet for å:

  • Laste ned hele veiledningen i PDF-format
  • Skrive ut en eller flere sider
  • Forstørre guiden med zoomfunksjonen

Velger du å laste ned hele PDF-filen, kan den i etterkant åpnes med programmet Acrobat Reader, som er standard på de fleste datamaskiner.

Se installasjonsmål her:

Scanbad Delta

Scanbad Multo

Scanbad Flexi

Scanbad Maxi