Accessibility.GoToContent

DELTA

Scanbad Delta

Scanbad Delta er et lekkert design som lyser opp en trist, mørk vintermorgen. Med Delta får du flotte servanter, lekre håndtak og speil & speilskap, samt at det er mange muligheter for praktiske tilvalg.

La alle småtingene få fast plass i treesker for oppbevaring i skuffene, og vurder om det ikke hadde gjort seg med lys i skuffen også. Eller hva med en stikkontakt i nederste skuff slik at du slipper å snurre opp ledningen til hårføneren eller laderen til barbermaskinen hver dag?

Scanbad Delta finnes i 2 forskjellige dybder 35 & 44 cm samt breddene 60, 80, 100 og 120 cm. Det er 8 ulike servanter å velge mellom.

Hvilken servant foretrekker du?

Har du tenkt på hva servanten betyr for deg? Er det kun utseende? Skal den være lett å rengjøre? Betyr dybden noe? Vi tilbyr en bredt utvalg av alternativer så du kan finne akkurat den servanten som passer deg og ditt bad.

Her presenterer vi først de 5 typene integrerte vasker som finnes i Delta-serien.

MENTA, SANITÆRPORSELEN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Finnes til dybdene 35 & 44 cm

MICCA, KOMPOSITT

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Finnes til dybdene 35 & 44 cm

KARAT, SANITÆRPORSELEN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Finnes til dybden 44 cm

ERGO, SANITÆRPORSELEN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Finnes til dybden 44 cm

LAZULI, SANITÆRPORSELEN NYHET

60 - 80 - 100 - 120

Finnes til dybden 44 cm

VAKRE BORDSTÅENDE SERVANT

De 3 bordstående servantene er nye i Delta-serien. En bordvask gir en helt ny dimensjon til utseendet på badet ditt, og vi tilbyr 3 forskjellige utseende - en myk rund, en elegant oval og en skarp firkantet modell. Skap din helt egen look med valg av bordplate i Silestone eller i samme innredning som møblene.

BOWLER BORDSTÅENDE VASK, SANITÆR PORSELEN

36 CM

Plasseres på en benkeplate i laminat i samme farge som servanten eller den eksklusive Silestone benkeplaten, som finnes i 6 dekorer - den vises her i Desert Silver. Se variantene nedenfor.

OVALT BORD STÅENDE VASK, SANITÆR PORSELEN

46 X 32,5 CM

Den elegante servanten er her plassert på en Silestone-bordplate i fargen Desert Silver - det er totalt 6 forskjellige Silestone-dekorer å velge mellom. Og du kan selvfølgelig også velge en bordplate i samme farge som møblene.

QUADRAT BORDSTÅENDE VASK, SANITÆR PORSELEN

50 X 42 CM

De fine skarpe linjene gir et fint skulpturelt uttrykk og Silestone-bordplaten gjør utseendet eksklusivt. Velg mellom 6 forskjellige Silestone-uttrykk eller velg en bordplate i samme farge som selve møblet.

Bowler bordstående vask med askegrå bordplate og møblement

Bowler bordstående vask med bordplate og møbler i brun eik.

Bowler bordstående vask med bordplate og møbler i grå matte.

Alt i hvitt med Bowler bordvask på en bordplate i hvit matte.

Et naturlig utseende med bordplate og møbler i nordisk eik og bordplate Bowler-vask.

Et lekkert møbel i matt sort kombinert med den runde Bowler-vasken.

UNIKE OG EKSKLUSIVE BORDPLATE I SILESTONE

Silestone bordplaten er et supersterkt materiale som tåler nesten alt og er lett å vedlikeholde. Her vises den i fargen Blanco Zeus.

Her vises Silestone-bordplaten i Calypso - en dyp mørkebrun med mye lek.

Et mørkt og eksklusivt uttrykk med Silestone bordplate i Charcoal soapstone. 

Desert Silver Silestone er elegant grå med fine hvite markeringer.

Silestone i Eternal Marquina med de hvit-grå kontrastene gir badet ditt et særegent og unikt utseende.

Silestone består av over 90 % kvarts, som er et veldig sterkt naturmateriale. Resten er harpiksstifter og fargestoff for å skape det unike uttrykket.

Enkelt og vakkert design med Eternal Statuario Silestone bordplate og den hvite Bowler-vasken.

To skuffehøyder – samme pris

Scanbad Delta servantskap er tilgjengelig med 2 versjoner av den nederste skuffen - velg den med høy bunnskuff hvis det ikke er plass til høyskap eller du ønsker mer plass til oppbevaring. I den høye skuffen kan de større flaskene med sjampo og rengjøringsmidler fint oppbevares. Et servantskap med høy bunnskuff koster ikke mer enn varianten med 2 like høye skuffer. 

Speil - den perfekte rammen

Smil til deg selv hver dag. Med et lekkert speil ser både du og badet ditt bra ut.
De firkantede speilene i Scanbad Delta-serien, samt alle Delta speilskap har lysstyring. Her kan du med et enkelt trykk på berøringspanelet endre farge og styrke på lyset etter tid på døgnet og dine behov.

LEVEL (med lysstyring)

60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 3.985,-

SOFT (med lysstyring, tilvalg lamper)

60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 3.580,- ekskl. lamper

CORONA (uten lysstyring)

60 - 75 - 90 cm

Pris fra 4.050,-

Speilskap

Nok speilplass er også viktig, spesielt om dere er flere på badet. Scanbads speilløsninger passer naturligvis til størrelsen på møblene så du kan få et lekkert speilskap med god oppbevaring som matcher møblene. I speilskapet er det plass til både elektrisk tannbørste og barbermaskin– det er stikkontakt i alle Delta speilskap. Trenger dere dobbel stikkontakt bestiller dere dette som tilvalg.

LEVEL

60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 9.810,-

STYLE

60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 6.610,- ekskl. lamper

Høyskap

Høyskap gir deg god plass til oppbevaring. Bruk for eksempel plassen til håndklær og undertøy, slik at du alltid har det tilgjengelig på badet.
Du kan også velge innvendig LED-lys til skapene dine. Det gir både god oversikt og et eksklusivt uttrykk.
Til noen av høyskapene kan du velge mer praktisk tilbehør. Et tilvalg er skittentøyspose som enkelt kan trekkes ut, så det er enkelt både å legge tøyet oppi og å ta den med seg til vaskemaskinen. Et annet tilvalg er trebrett som plasseres på innsiden av døren, disse er også flyttbare og enkle å ta med til speilet.
Ønsker du flere oppbevaringsmuligheter i høyskapet velger du også tilvalget uttrekkskuff, da kan du også organisere småtingene dine i høyskapet.  

Delta høyskap 35 cm brun eik

Pris fra 7.145,- pr stk ekskl. grep

fin stil med flotte håndtak

Klassisk, romantisk, minimalistisk – du bestemmer. Håndtakene er med å sette stilen på baderomsmøblene dine. Heldigvis er det mange alternativer. Vi har det vakre Button håndtaket i flere farger. Messing-look er også en sterk trend på bad. Her er vi veldig fornøyd med det lille rillede Daisy-knott håndtaket, det elegante Grace-håndtaket og det stilige Slim-håndtaket.

GRIP DET ENKLE

Strømlinjeformet og lekkert – det integrerte håndtaket i Delta-serien gir deg et stilrent uttrykk, i tillegg til at det er praktisk og godt å ta i. Den matte folien er slitesterk og rengjøringsvennlig, og derfor perfekt til baderommet.
Integrerte håndtak fås både i sort og hvit matt folie. Merk at håndtaket er utformet så det er enkelt å gripe, uten å samle støv.

For et mer enkelt og minimalistisk uttrykk kan du selvsagt droppe håndtak og heller velge push open. 

SE HVORDAN ANDRIA & NEZAN BRUKT DELTA PÅ BADENE SINE

Hele 2 bad er renovert av Andria & Nezan og innredet med vakre Delta-møbler. Se deres flotte og stilige løsning og få inspirasjon til ditt eget bad.

ProduktinformASJON

KOMPOSITT-SERVANT
Kompositt-servant består av et sterkt komposittmateriale med tett og rengjøringsvennlig overflate.

PORSELENSERVANT
Delta porselensservanter består av sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.

GLASSERVANT
Glasservanter er enkle å rengjøre og overflaten er resistent overfor alminnelige kjemikalier. Servantene er lakkert grå på baksiden og produsert i et spesielt krystallklart glass som er mer fargenøytralt enn vanlig floatglass på grunn av lavere innhold av jernoksid. Det estetiske, matte uttrykket skapes med pulveretsing av glassets overflate.

VIKTIG INFOMASJON OM ERGO OG LANO SERVANTER
Disse servantene er UTEN overløp. Med mindre det suppleres med et skjult overløpssystem, skal det benyttes en bunnventil som ikke kan lukkes på bad uten gulvsluk.

SKAP, DØRER OG SKUFFER

SKAP
16 mm glatt, melaminbelagt sponplate med ABS-kanter. Bakplater aluminiumsfargede uavhengig av dekor, men hvite skap leveres med hvit bakplate. Skapene leveres ferdigmontert inkl. bakplater og justeringsbeslag for veggmontering. Servantskap leveres som standard med aluminiumsfarget bunn og bakpanel. Høyskap, overskap og underskap leveres også som standard med 4 mm glasshyller med polerte kanter. Ekstravalg som innebygd LED lysskinne innvendig i skap, LED belysning med strømtilkobling i servantskap, skittentøysposer og trebrett.

DØRER OG FRONTER
18 mm MDF trefiberplate dekket med folie. Alle dører leveres med klipshengsler i metall som kan justeres i 3 retninger. Dørene leveres med dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og lydløst.

SKUFFER
Skuffene har metallgavler med integrerte skuffeskinner. De er med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping, som sørger for at skuffene lukker mykt og lydløst. Øverste skuff er med utskjæring til rørføringen. Skuffene er fullt justerbare. Til alle skuffer medfølger sklisikre gummimatter som standard. Ekstravalg som LED lysskinne mellom servant og skap, LED belysning i skuffer, stikkontakt, trebrett samt grep.

SPEIL MED FORSKELLIGE LYSKILDER
Speilene kommer med integrert LED belysning eller eksterne lamper. Alle speil leveres med veggbeslag. Varmefelt for å redusere dugg på speilet kan kjøpes til enkelte modeller.

SPEILSKAP
Alle speilskap leveres som standard med integrert stikkontakt og bryter samt dobbeltsidige speildører med justerbare hengsler og dempere som sikrer at dørene lukkes mykt og stille. Topp-, bunn- og bakplater er aluminiumsfargede. Speilskapene leveres enten med et skjult innfrest håndtak i underkanten eller løse håndtak i krom, som du selv velger om du vil montere. Tilvalg for plassering av stikkontakt på venstre side, innebygget energisparende LED sidebelysning og LED underlys kan kjøpes til enkelte modeller.

Speil og speilskap med lysstyring er med 12V lyssystem, som gir deg følgende muligheter:

  1. Lysstyring som husker siste innstilling:
    • Tenn- og slukkfunksjon
    • Trinnløs demping med 4 forhåndsinnstillinger
    • Trinnløs fargetemperaturstyring av lyset (2100–6500 K*) med 4 forhåndsinnstillinger
    • Den elektroniske lysstyringen krever et 5 sekunders intervall mellom slukk og tenn for å huske siste innstilling.
  2. Svært god fargegjengivelse (Ra 90+)

(2100–6500 K*) 2100 K er svært varmt, nesten rødlig lys og 6500 K er svært kaldt, nesten blålig.

Driver og LED-lys får redusert levetid dersom lyset er tent hele tiden.

Energimerke og produktdatablad kan lastes ned fra produktdatabasen eller ved å be om et eksemplar.

IP44 KLASSIFISERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din sikkerhet. Derfor har vi formontert alle de elektriske delene i våre møbler slik at du er sikret en trygg og sikker montering. Samtidig vil vi gjerne gi deg mulighet for å utnytte plassen på badet best mulig. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av IP44-godkjente produkter slik at du kan møblere så nærme våtsonen som mulig og samtidig få den skapplassen du ønsker.

Alle våre møbler med elektriske deler er CE-merket med angivelse av klassifisering. Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet i henhold til lovgivningen.

HYLLER
Med skjult oppheng 32 mm melaminbelagt sponplate med ABS-kanter. Leveres komplett med beslag til justering og skjult montering.

TREBRETT
Praktiske oppbevaringsbrett til skuffer, som også kan flyttes rundt etter behov. Brettene er i eik. Til vedlikehold av brettene anbefaler vi vårt pleiemiddel, som også gir eikefargen et hvitpigmentert utseende.

HÅNDTAK
Delta leveres med Base håndtak i krom inkludert i prisen. Som tilvalg kan det bestilles andre modeller fra vårt store utvalg av håndtak med ulike design, farger og uttrykk. Ønsker du grepsfrie fronter velger du push-open som tilvalg.

MONTERING
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse.

GARANTI
Det er 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Garantien gjelder kun ved normal bruk. På håndkletørkere er det 5 års garanti.

Praktisk informasjon

FØR DET BESTILLES
Med våre moduler kan du selv sette sammen ditt eget personlige bad. I katalogen viser vi ulike innredningsforslag, som alle er angitt med bestillingsnummer og pris så du enkelt kan velge din favoritt. Ønsker du å tilføye ekstra elementer eller sette sammen ditt bad på andre måter, kan du finne priser og varenummer i katalogen.

FØR DET MONTERES
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse. Les monteringsanvisningen nøye før monteringen starter. Tilkobling av strøm, vann og avløp skal utføres i henhold til lovgivningen. Legg merke til at det kan forekomme toleranser på mål, spesielt på servantene.

VEDLIKEHOLD
Les alltid vedlikeholdsveiledningen som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisning og varedeklarasjon på rengjøringsmidler før det brukes på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer skal unngås. Sørg alltid for at møblene er tørre etter bruk. Dette vil lette rengjøringen betydelig, og fuktskader unngås.

GENERELT
Scanbad forbeholder seg retten til produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bestilte varer tas ikke i retur. 

Installasjonsmål

Installasjonsmål for vanntilførsel og avløp i vegg

Monteringsvejledninger

502 Vedlikeholdsveiledning
554 Hylle inkl. skjult oppheng
638 Stikkontakt for montering i skuffer og skap
677 Håndtering av speildører
700 El-veiledning
880 Forstørrelsesspeil
1050 Sideskap
1056 Oppbevaringskassetter til uttrekk i høyskap
1071 Varmeplate til speil
1078 Lysskinne til servantskap
1086 Vannlås, rund
1088 Bunnventil med overløpsfunksjon
1089 Bunnventil med push-open funksjon
1091 Dekkring til utskjæring for rørføring - Ø56mm
1092 Dekkring til utskjæring for rørføring - Ø35mm
1106 Sett med 3 trebrett og 3 glasshyller
1140 Push-open kit for 2 skuffer
1193 Håndkletørker, 'Hekla'
1194 Håndklædetørrer, 'Teide'
1219 Servantskap med 2 skuffer
1220 Jupiter og Venus LED lampe - montering på speil eller speilskap
1221 Stratos LED lampe - montering på speil eller speilskap
1222 Speil med integrert belysning
1225 Speil uten belysning
1254 Style speilskap
1295 Moon speil
1296 Panorama speil
1326 Støtteben
1329 Hylle inkl. 2 glasshyller
1361 Høyskap med 1 dør
1365 Level speil
1365 Level speil
1369 Overskap med 1 dør

Finn forhandler