Accessibility.GoToContent

FØR & ETTER
LEKKERT OG PRISBEVISST I KOLDING

Andria & Nezan har mye gjør-det-selv erfaring og gå-på-mot, og de så mange muligheter i huset på 136 m2 i Kolding. Men da ekteparet plutselig hadde solgt leiligheten sin, måtte de kontakte håndverkere. Huset måtte renoveres fra kjeller til loft.

GODT SAMARBEID I EN HEKTISK TID

Ekteparet kjøpte huset Kolding med overtakelse 1. august, og de flyttet inn i begynnelsen av oktober. Så det var en hektisk periode med veldig mange avgjørelser.

De la stor vekt på både design og et sammenhengende uttrykk, samtidig som det også var viktig å holde kostnadene nede. Det er selvsagt penger å spare når man gjør det selv, men det er også viktig å være flink ved innkjøp av materialer. Her har de hatt et godt samarbeid med Davidsen Tømmerhandel – en byggevare med røtter i Sønderjylland.

"

Piratheepan fra Davidsen i Haderslev har vært til stor hjelp i hele prosessen. Vi har kjøpt mesteparten av materialene her, alt fra gulv, fliser og baderomsmøbler til alle de vanlige byggematerialene. Davidsen har en fin praktisk tilnærming, og de har kunne levere fra dag-til-dag.
- forteller Nezan.

"

LYST OG LEKKERT

Paret kom fra en leilighet i Kolding sentrum– en leilighet som de også hadde totalrenovert. Her var badet i mørke nyanser, så da Andria skulle velge uttrykk på de 2 badene var hun helt klar for noe nytt. "Det måtte være lyst og lekkert, og vi har valgt nøyaktig samme uttrykk for begge.”

EKSKLUSIVT UTTRYKK

De lekre møblene i hvit matt med integrerte håndtak er helt enkle og passer perfekt til den klassiske stilen med marmorfliser og dekorative messingdetaljer

FÅ ORDEN PÅ TINGENE

Legg merke til skuffen med høy bunn. Her kan du få plass til de store og ikke så dekorative rengjøringsmidlene, så er de ryddet bort.

VAKKER OG PRAKTISK

Den enkle og eksklusive stilen fremheves av de praktiske integrerte håndtakene.

BAD 2 I SAMME STIL

Badet i første etasje er knyttet til Andria & Nezans soverom, og her var det viktig med dusj. Det gamle badet var for lite, så de tok litt plass fra naborommet, og nå har de 2 flotte bad begge med dusj.

DET GAMLE BADET

DET NYE BADET MED EN ENKEL DUSJVEGG

VAKKRE OG STILIGE

"Vi er veldig fornøyde med det «nye» huset vårt og for samarbeidet med Davidsen. Mitt beste råd til andre som skal i gang med en stor oppussing er å legge en god plan og finne en god leverandør, slik vi har gjort med Davidsen – det har stor betydning for effektiviteten i prosjektet at man kan kjøpe de fleste elementene på samme plass." sier Nezan

Finn forhandler