Accessibility.GoToContent

BADEROMSBELYSNING

BADEROMSLAMPER TIL VEGG OG SPEIL

Riktig lys for å legge sminke, barbering eller for å få krøllene under kontroll – men også et lys som er fint og setter den riktige stemningen. Lyset betyr faktisk mye for hvordan vi har det. Tenk å måtte gå på badet hver morgen med baderomsbelysning som er skarp, blendende og kald. Høres ikke veldig fristende ut, gjør det?

Derfor har vi samlet en håndfull gode tips til god baderomsbelysning som gir deg godt arbeidslys, setter den rette stemningen og gjør hverdagen din litt muntrere.

GODE RÅD FOR BADEROMSBELYSNING

Baderomsbelysning er også arbeidslys. Baderomslampen ved speilet skal avsløre detaljene du helst vil oppdage selv før andre gjør det. Derfor må du kunne sminke eller barbere deg i så naturlig og god baderomsbelysning som mulig, slik at du ser deg selv som du ville gjort i godt dagslys. Derfor anbefaler vi at du velger et speil eller speilskap med innebygget lys eller lamper på toppen.

Det finnes en rekke alternativer for ulike typer baderomslamper over speilet ditt eller  baderomsspeil eller speilskap med integrert speillys.

BADEROMSLAMPER TIL SPEIL

Stratos

Tilgjengelig i fargen krom

Pris pr lampe:

40 cm: 1.245,-
80 cm: 1.835,-

Til speil/speilskap med lysstyring.

Jupiter                            

Tilgjengelig i disse farger: krom, hvit & sort 

Pris per lampe 790,- uavhengig av speilbredde. Til speil/speilskap med lysstyring.

Libra

Tilgjengelig i både i krom og sort

Pris pr lampe
30,7 cm: 645,-
60,7 cm: 995,-
Til speil/speilskap uten lysstyring.                                        

Vela

Tilgjengelig i krom 30cm

Pris pr lampe 535,-
Til speil/speilskap uten lysstyring.

FLERE GODE TIPS FOR BADEROMSBELYSNING

På vei til sengs er det behagelig med varm, dempet baderomsbelysning, mens det om morgenen er godt å bli vekket med et litt skarpere og kjøligere lys som minner om det naturlige morgenlyset. Når du velger speil og speilskap med lysstyring får du begge deler. Du kan dimme lyset, og deretter kan du justere fargen fra varmt rødlig til kjølig, hvitt lys. Det gir deg rikelig med velvære i hverdagen.

Lysstyring gjøres enkelt via et berøringspanel på speilet

LED ER IKKE BARE LED

Scanbad sine LED-løsninger er av høy kvalitet. Med 4 timers daglig bruk har den en levetid på 20 år, og et minimum av energiforbruk. Det er bærekraftig. Hele utvalget av baderomsbelysning og lamper til badet holder samme høye kvalitet.

ATMOSFÆRE OG NATTLYS

LED-lys under servantskapet er et lekkert stemningslys for alle bad. Fungerer også perfekt som orienteringslys når du skal på toalettet om natten og ikke vil våkne helt.

Fast pris for alle bredder: 2.495,-

PERFEKT NATTLYS

I tillegg til å gi en fin lyseffekt, er den stemingsfulle og dimbare lysskinnen mellom servant og servantskap perfekt for nattbesøk på badet når du ikke ønsker å skru på alle lysene.

Med berøringsbryter - pris fra 1.580,- for 60 cm Delta servantskap.

FLERE TYPER BADEROMSBELYSNING

Åpne skuffen og lyset slår seg på. Du får enkelt øye på pinsett, neglefil og de andre små tingene som er essensielle på et bad. Scanbads skuffebelysning er selvfølgelig en gjennomtenkt løsning så lyset faller riktig i skuffen. Du kan velge tilvalg lys i skuff både i Multo & Delta-serien.

På samme måte som det er fint å ha oversikt i baderomsskuffen, er det også fint å kunne se hva du har i høyskapet eller overskapet på badet. Smart, funksjonelt lys som gir oversikt over flere hyller med sin vertikale plassering. Lyset blender ikke når skapet åpnes fordi det er plassert diskret på siden av skapet. Tilvalg av LED-lys i overskap og høyskap finnes i Delta-serien.

PERFEKT OVERSIKT MED SKUFFELYS

LED LYS I SKAPET - DET ER LEKKERT

KRAV TIL LAMPER PÅ BADET

Hvilke lamper kan du bruke på badet? Det er spesielle krav til elektrisitet på badet ditt. Lampene du installerer på badet ditt skal være utviklet for bruk på bad. Her skilles det mellom ulike soner, hvor det ikke skal være elektriske installasjoner i sone 0 og sone 1. Alle lamper i sone 2 krever IP44-godkjenning. Sone 2 er området fra ytterkant av dusj og badekar eller 120 cm fra dusjhodet.

Hvordan finner du en godkjent lampe til badet? Her kommer den gode nyheten; Alle Scanbad sine lamper og innebygde lys er IP44 godkjent for baderomsbelysning, så du kan være helt trygg.

HVA BETYR IP-KLASSIFISERING?

IP-koden er en internasjonal standard som angir den elektriske installasjonens evne til å motstå vann og støv. IP44 er den høyeste klassifiseringen.