Accessibility.GoToContent

DUSJKABINETT

MAXI SKYVEDØRSLØSNING FRA SCANBAD

Det er ikke noe bedre enn å våkne om morgenen, ta en varm dusj og vaske vekk søvnen. Vi er mange som verdsetter morgendusjen,  og vi vil helst ha god plass i dusjen. Det er også viktig å unngå vann over hele badegulvet så vi slipper å tørke opp så mye etterpå.

Hos Scanbad har vi ikke bare baderomsmøbler, men også dusjløsninger i ulike varianter. På denne siden viser vi dusjløsninger med skyvedør fra vår MAXI-serie. Størrelsen på skyvedørene med fastvegg i MAXI-serien finnes i  80, 90 og 100 cm dybde og i 120, 140 & 160 cm bredde. Du kan også finne andre løsninger på dusjvegger, dusjdører og dusjnisjer.

Hvorfor velge skyvedørsløsning?

De flotte skyvedørene fra Maxi-dusj passer perfekt for deg som trenger en stor og romslig dusj, men også hos deg som har en dusjnisje hvor et dusjkabinett passer perfekt. Med Maxi-dusj slipper du irriterende dusjforheng som fester seg til kroppen når du er i dusjen – her er det i stedet praktiske og holdbare skyvedører når du går inn og ut av dusjen. Maxi skyvedører kan enkelt kombineres med fastvegger, slik at du finner en løsning som passer inn på ditt bad.

LEKKERT GREP TIL SKYVEDØREN

Legg merke til det elegante håndtaket i rustfritt stål til MAXI-modellens skyvedør.

VIPP ENKELT SKYVEDØREN UT

Ønsker du å ekstra rengjøring av skyvedøren  kan du enkelt vippe ut døren nederst. 

STØTTEARM INKLUDERT

For MAXI-skyvedør og 2 fastvegger er støttearmer inkludert som vist her.

Dusjløsning i glass

Skyvedørene i Maxi-dusj er laget av glass som gir et moderne og lekkert uttrykk på badet ditt. Glasset er selvfølgelig sikkerhetsglass, som gjør det både sterkt og motstandsdyktig. Glasset er behandlet med EasyCare på innsiden for en enkel rengjøring.

En dusjløsning i glass gir badet en følelse av eleganse og luksus. At det er gjennomsiktig glass, skaper også en følelse av romslighet og åpenhet. Det naturlige lyset kan strømme fritt inn i dusjområdet, som igjen reduserer behovet for kunstig lys. Dette skaper en åpen og behagelig atmosfære.

120 x 90 cm MAXI SKYVEDØR MED 1 FASTVEGG

Classic skyvedør i riktig god størrelse som gir rom for armbevegelser.

140 x 80 CM MAXI SKYVEDØR MED 2 FASTVEGGER

Her viser vi en Deluxe løsning som er en  frittstående løsning med 2 fastvegger og skyvedør på 140 cm. En skikkelig luksusløsning med god plass.

Slik rengjør du dusjen

Glasset i Maxi-dusjen er behandlet med EasyCare på innsiden, noe som forhindrer kalk og smuss setter seg fast. Bare husk å tørke av glasset med en myk klut etter bruk, så har du et pent glass i mange år fremover. I tillegg kan dørene i Maxi-dusjen enkelt klikkes ut så du også får vasket både beslag og hengsler.

Finn forhandler