Accessibility.GoToContent

INNREDNING

TIPS TIL INNREDNING AV BADET

Det er så mange alternativer når det kommer til innredning av bad. Man må gjøre valg av både baderomsmøbler, inventar, fliser og sanitærutstyr. Derfor har vi samlet noen tips for innredning av badet. Vi byr også på forslag til innredning av små bad. Hvordan få plass til både servant, toalett og dusj?

START MED ET MOODBOARD

Det er faktisk ganske enkelt å lage et moodboard, og det trenger ikke være ekte fliser og prøver som vist på bildet. Det kan være en oppslagstavle – virtuell eller fysisk, hvor du samler inspirasjonsbilder og utklipp, post-it lapper som «husk håndkletørker» mm.

Det gir deg et godt utgangspunkt både til å prioritere, og for å velge farger og stil som gir en helhet.

BRUK VÅR "DESIGN DITT BAD"-SIDE

Det er superenkelt å klikke seg rundt i det smarte DESIGN DITT BAD-verktøyet på denne siden. Her kan du bli mer konkret når det kommer til størrelsen på servantskapet og hvilken servant du foretrekker. Her får du også en idè om hvordan de ulike elementene står i forhold til hverandre. Du kan også zoome inn på hvilken serie som passer deg best.

IKKE GLEM LYSET NÅR DU INNREDER

Lys er ekstra viktig på badet. Det er her vi sminker oss, styler håret og generelt gjør oss klare til å møte dagen. Så det er viktig å kunne se seg selv i et lys som er så nært dagslys som mulig.

Og når vi kommer til kvelden er det ekstra deilig å kunne skru ned fargen og styrken, og ha et varmt og avslappende lys. Det gjør det faktisk lettere å sovne.

Hos Scanbad er vi så opptatt av belysning til badet, og vi jobber så mye med det at vi tørr kalle oss spesialister. Scanbad har virkelig fine lysløsninger til badet, både når det kommer til lysstyring og LED-lys av høy kvalitet.

Få PLASS TIL EN DUSJLØSNING 

Det er så irriterende å sloss med et klissete, vått dusjforheng hver gang du dusjer. Derfor har vi samlet en rekke forslag til innredning av det lille badet med de fleksible Scanbad Flexi dusjdører og dusjvegger. Vi har selvfølgelig også tenkt på optimalisering av størrelsen på servantskapet og lagt til høyskap eller overskap der det er mulig. Oppbevaring er viktig på et lite bad.

 

ET LITE BAD MED DUSJNISJE 220*150

3 ulike forslag til innredning av bad på 220 x 150 cm med ulike plasseringer av døren.

INNREDNING AV LITEN BAD 120 X 160

Se hvor dyktig vår interiørkonsulent har designet interiøret på det lille badet og likevel klart å finne plass til et dusjkabinett.

INNREDNING AV 150*200 cm BAD

Se skissene for innredning av bad 150 x 200 cm. Med 2 slagdører, foldedør eller svingdør med sidepanel og fastvegg. Her er det også plass til servantskap og høyskap.

Et annet forslag er dusjhjørne med 2 fastvegger, et mindre servantskap og 2 høyskap. Den siste løsningen som er skissert er et dusjhjørne med de buede svingdørene som kan skyves inn når de ikke er i bruk.

INNREDNING AV 120*180 cm BAD

Skissene gir ulike forslag til plassering av baderomsmøbler, toalett og dusj i forhold til plasseringen  av døren på badet som er 120 x 180 cm.

Det er alltid en utfordring på et lite bad å finne plass til dusjdører, så du blir kvitt et kjedelig dusjforheng som fester seg til kroppen når det er trangt om plassen. Men det finnes faktisk gode muligheter med en buet svingdør eller svingdør med sidepanel.

GJØR DET KOSELIG PÅ BADET

Hvordan gjør jeg det koselig på badet, spør du kanskje deg selv. Vi har noen gode forslag til hvordan badet kan bli koseligere.

EN PLANTE PÅ BADET

En grønn plante gjør seg godt på badet, og det er faktisk ganske mange planter som kan trives på badet. Et godt tips er å flytte rundt på plantene dine slik at de står en stund i stua, der det er mer lys, og deretter en måned på badet hvor lyset kan være mer begrenset.

DUFTLYS ELLER DUFTPINNER

Et annet tips for å skape stemning og hygge på badet er et par stearinlys, duftlys eller som her duftpinner. Plasser dem på den fine Fleksible hyllen som vist her.

 

STEMNINGSBELYSNING PÅ BADET

Det skaper atmosfære og stemning når lyset kan dimmes og fargen justeres til en varm rødlig tone – perfekt for et kveldsbad og egentid på badet.

Velg et speil med lysstyring, så er det enkelt å skape en hyggelig atmosfære.

Finn forhandler