Accessibility.GoToContent

Ofte stilte spørsmål

Her finner du en oversikt over de mest stilte spørsmålene våre.
Finner du ikke svar på spørsmålet ditt her, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss.

Våre produkter bestilles via en av våre forhandlere.
Du finner oversikt over forhandlere her.

Det er en gjennomsnittlig leveringstid på ca. 2 uker fra bestilling til levering i butikk.

Hvis du ønsker å reklamere må du kontakte forhandleren hvor du kjøpte varene. Vi trenger informasjon fra forhandler om ordrenummer. I tillegg trenger vi bilder av varen det reklameres på, samt en forklaring på hva som har skjedd. Vi har fem års garanti mot produksjonsfeil for varer kjøpt før 1/1/2021; for varer kjøpt etter 1/1/2021 er det ti års garanti mot produksjonsfeil.

Les mer om reklamasjoner og garanti her.

Nei, lyset kan ikke dimmes. Driveren som brukes på speilet kan ikke dimmes, og dermed heller ikke lyset.

Ta kontakt med forhandleren der du kjøpte lampene så hjelper de deg videre. Det kan være at det er driveren som er brukt opp, i så fall kan ny driver bestilles som reservedel.

Les mer om levetid og feilsøkning på lamper her.

Kompositt er et blandingsmateriale. Det er sammensatt av forskjellige materialer, eller kompositter, for å få bedre egenskaper enn grunnmaterialene har hver for seg. Micca komposittservant består av polyester og et aluminiumhydrat i tillegg til et bindemiddel.

Våre servanter i kompositt er kun tilgjengelig i hvit matt.

Vi anbefaler vårt pleiesett til kompositt servanter. Flekker på overflaten kan ofte fjernes med en Nano svamp/mirakelsvamp; Se også vår pleie- og vedlikeholdsguide for flere råd og tips:

Les mer om vedlikehold her.

Generelt må du velge servantene som tilhører samme serie. Om dybden og bredden på servanten tilsvarer skapet, så kan de noen ganger brukes om hverandre. Dette gjelder ikke alle servanter og skap, så kontakt vår kundeservice på mail@dansani.no eller på 23 05 21 50 for å være sikker.

Det er ulike materialer på frontene til noen av seriene våre, så det vil ikke alltid være slik at samme dekor ser identisk ut fra to ulike serier.

Dette er vist i monteringsveiledningen som fulgte med møblene. Det finnes ikke noe generelt svar på dette, men du kan se monteringsveiledning for ditt møbel her:

Scanbad Delta

Scanbad Multo

Scanbad Flexi

Scanbad Maxi dusj

 

Vi har fem års garanti mot produksjonsfeil for varer kjøpt før 1/1/2021; for varer kjøpt etter 1/1/2021 er det ti års garanti mot produksjonsfeil.

Les mer om reklamasjoner og garanti her.

Våre LED-lamper med lysstyring passer ikke sammen med andre leverandørers speil eller speilskap; de avhenger av elektronikken (driveren) og berøringspanelet vi bruker på speilet og speilskapet vårt.

LED-lampene fra Multo+, Libra og Vela kan kjøpes separat. De er koblet til 230 V og trenger ikke driver. Disse lampene kan ikke dimmes.