Accessibility.GoToContent

DUSJDØRER & -VEGGER

FINN RIKTIG DUSJLØSNING

Scanbad Flexi & Maxi dusj er dusjdører og -vegger som kan tilpasses alle bad, og som dekker ethvert behov for dusj enten badet ditt er lite eller stort.

SCANBAD FLEXI

Scanbad Flexi er en komplett serie med rengjøringsvennlige dusjløsninger i høy kvalitet. Lekkert design med sorte eller matte aluminiumsprofiler. Det geniale med Flexi dusj er at elementene kan kombineres på tvers slik at det tilpasses akkurat ditt bad. Du får en flott og skreddersydd løsning til ditt bad.

SCANBAD MAXI

Scanbad Maxi er store, brukervennlige løsninger med høykvalitets skyvedører og moderne design. Skyvedørene kan selvsagt kombineres med faste dusjvegger.

DUSJLØSNINGER I ULIKE GLASS- OG PROFILTYPER

DUSJLØSNING MED METALLPROFIL

Flexi-løsning med fastvegg og svingdør i klart sikkerhetsglass med satengprofil.
Pris for svingdør: 4.220,-
Pris for fastvegg: 4.220,- (husk tilvalg støttearm til fastveggen)

DUSJDØRER MED SVART METALLPROFIL

Foldedørene kan slås inn når dusjen ikke er i bruk, og da blir det mer plass på badet. Flexi-løsning med 2 foldedører i klart sikkerhetsglass med sort profil.
Pris pr foldedør: 4.905,-

DUSJLØSNING MED BUET DØR

De buede dørene tar mindre plass i rommet og passer veldig godt til et lite bad. Flexi-løsning med 2 buede svingdører i isglass med sateng profil.
Pris pr buet svingdør: 4.220,-

DUSJLØSNING I EN KVALITET SOM VARER

Scanbad dusjdører & -vegger er laget av herdet glass, som er 5-6 ganger sterkere enn vanlig glass. Dette gir trygghet for deg og din familie dersom det skulle oppstå en sprekk eller glasset blir truffet av et veldig hardt slag. Det herdede glasset i våre dusjdører & -vegger vil knuse til tusenvis av ufarlige små biter, i motsetning til vanlig glass som vil knuse til biter med skarpe kanter.

ER DUSJEN KALKAVVISENDE?

Alt glass i Scanbads Flexi & Maxi-dusj er behandlet med den slitesterke og miljøvennlige EasyCare-behandlingen. Dette gjør at kalk og smuss ikke fester seg – selv etter 30 000 avtørkninger.

Så du kan dusje fornøyd hver eneste dag, rengjøringen av dusjen er kjempe enkel.

DUSJLØSNING MED FOLDE- ELLER SKYVEDØR

I Scanbads dusjsortiment er det mulighet for ulike typer dører i Flexi-serien eller flotte skyvedører i Maxi-serien.

FINn FORHANDLER