Accessibility.GoToContent

HÅNDKLETØRKER

HVA ER EN HÅNDKLETØRKER?

Ta et deilig bad og bare strekk ut hånden for å ta håndkleet fra den smarte håndkletørkeren. Et deilig, varmt og tørt håndkle. Det gjør hver morgen litt bedre. En håndkletørker er en slags håndkleradiator som du henger håndkleet på, og så tørker det håndkleet ditt.

Ser du på markedet for håndkletørkere vil du se at du kan velge mellom elektrisk håndkletørker og  vannhåndkletørker. Scanbads håndkletørkere er elektriske, noe som har flere fordeler.

LETT Å INSTALLERE

Hos Scanbad har vi 2 flotte elektriske håndkletørker modeller å velge mellom, avhengig av hvor mye plass du har på badet ditt. Begge modeller håndkletørkere er selvfølgelig enkle å installere. En elektrisk håndkletørker har den fordelen at den enkelt kobles til en stikkontakt i veggen, i motsetning til en vanndrevet håndkletørker, som krever en mer komplisert vanntilkobling. Derfor er det enklere å installere en elektrisk håndkletørker på et eksisterende bad. Det er selvfølgelig også mulig å installere håndkletørkeren med skjulte ledninger.

Scanbads håndkletørkere er også IP44-godkjent for våtrom, så de kan plasseres så nært som 60 cm fra dusj eller badekar, og da er det varme håndkleet lett tilgjengelig.

MINIMALT STRØMFORBRUK

Du spør deg kanskje om en slik elektrisk håndkletørker har et høyt strømforbruk? Nei, det har den ikke i det hele tatt – en Scanbad håndkletørker har minimalt strømforbruk. Du kan selvfølgelig slå den av og på, slik at den ikke bruker den mer enn høyst nødvendig. Maksimal varme fra en Scanbad håndkletørker er 60 grader.

STØRRELSER, FARGER og MATERIALER

Scanbads håndkletørkere er laget i klassiske og enkle utgaver i rustfritt stål som passer på de fleste bad. Hver modell er tilgjengelig i 2 størrelser, så vi har garantert en håndkletørker som passer ditt baderom.

Finn forhandler

HVILKEN HÅNDKLETØRKER SKAL JEG VELGE?

Det avhenger selvfølgelig av plassen du har på badet og hvor mange mennesker dere er i husholdningen. Tenk smart når det gjelder plassering. En hånkletørker kan plasseres under en skrå vegg for å  utnytte plassen. Se våre Teide & Hekla håndkletørkere nedenfor.

TEIDE HÅNDKLETØRKER

Stilige Teide passer på alle bad, men er helt perfekt for mindre bad med lite veggplass. Så hvis du trodde du ikke hadde plass til en hånkletørker, hils på Teide.

Det er en superpraktisk vertikal håndkletørker som tar svært liten veggplass.

Gjør som vist på bildet og bruk Teide både som håndklekrok ved servanten og tørkestativ til badehåndkleet. Så er det alltid deilige, varme håndklær tilgjengelig.

TIPS: PRAKTISK OM SOMMEREN

En håndkletørker med lavt strømforbruk er superpraktisk når gulvvarmen eller radiatoren er slått av i sommerperioden. Den lille varmen håndkletørkeren avgir, sørger for at badet ikke føles fuktig eller klamt.

HVOR MYE STRØM BRUKER HÅNDKLETØRKEREN I STRØM?

En Teide håndkletørker i den minste modellen på 80 cm bruker kun 15W strøm.

Velger du den høye modellen på 140 cm, bruker den 30W.

TEIDE HÅNDKLETTØRKER I TO VERSJONER

Teide vises her i en høyde på 80 cm med 4 håndklekroker. Den finnes også i en modell som er 140 cm høy med 6 kroker.

HEKLA HÅNDKLETØRKER

Hekla er den klassiske håndkletørkeren, som er perfekt når du har veggplass til det og dere er flere som bruker badet.

Her kan alle familiens håndklær henges opp. Dere blir kvitt våte håndklær som henger fortsatt fuktige eller i verste fall blir liggende på gulvet.

TIPS: PUSH TIL TENÅRINGEN

Vi ønsker alle et varmt og tørt håndkle, så en håndkletørker er også det beste argumentet for å henge opp sitt eget håndkle.

Krever litt mer veggplass og er ideell på et større bad, hvor familien trenger god tørkeplass til mange våte håndklær. Det sparer deg for følelsen av et fuktig og klamt bad og sørger for at familiens håndklær alltid er tørre og klare til bruk.

HEKLA HÅNDKLETØRKER I TO STØRRELSER

Hekla håndkletørker er 53 cm bred og kommer i 2 høyder. I underkant av 87 cm høy med 3 rader med 3 tverrholdere i laveste modell og 120 cm høyeste modell med 3 rader med 4 tverrholdere hver.

Merk at den korteste modellen vil passe perfekt på bad med begrenset veggplass - for eksempel under en skråvegg eller et vindu.

HÅNDKLETØRKERE OG STRØMFORBRUK

En Hekla håndkletørker i den minste modellen bruker kun 100W strøm.

Velger du den høye modellen på 120 cm, bruker den 120W.