Accessibility.GoToContent

Garanti - Scanbad 

Hos Scanbad står vi inne for produktene våre. Dette er grunnen til at vi, i tillegg til rettighetene som forbrukeren har gjennom lovgivningen, gir ytterligere produktgaranti på våre produkter. Du får 10 års garanti på våre baderomsmøbler og dusjer*.


Generelle garantibetingelser

Våre produkter produseres i henhold til eksisterende standarder og krav i harmonisering av industristandarder. Tre-, porselen- og glassoverflater har naturlige ulikheter i finish som en del av materialets karakter, og regnes ikke som produktfeil dersom de opprettholder dagens kvalitet og toleranser i Dansani.

Garantien krever at produktet er montert i henhold til vedlagte monteringsveiledning. Scanbad er ikke ansvarlig for skader eller mangler som skyldes feil montering eller installasjon. Dersom produktet mot formodning har mangler, vennligst gi oss dokumentasjon før montering. Installasjon av vann og elektriske deler skal utføres av autoriserte fagfolk og følge gjeldende forskrifter.

Garantien krever at vedlikeholdsveiledningen er fulgt. Ingen erstatning vil bli gitt for defekter forårsaket av feil eller utilstrekkelig vedlikehold, omarbeidede møbler eller uvanlig bruk.

Vær oppmerksom på at garantien ikke lenger gjelder og at risikoen for fuktskader øker dersom det gjøres justeringer i konstruksjon og/eller design. Vi anbefaler at vedlagte vedlikeholdsveiledning leses nøye og følges, og at du kun bruker de anbefalte rengjøringsmidlene for å sikre at produktene dine ser fine ut i mange år. Garantien dekker ikke komponenter som krever regelmessig vedlikehold og dermed anses som forbruksvarer. Vanlige slitedeler som drivere, hengsler, skuffeskinner, dempere, overløpsrosetter og diverse lister til dusj er forbruksvarer. Garantien dekker ikke kostnader fra tredjepart eller varer som ikke er levert av Scanbad . Eventuelle kostnader i forbindelse med dette må dekkes av forsikringen til monteringsansvarlig eller av forbrukerens egen forsikring.

* Vår utvidede produktgaranti gjelder for produkter kjøpt etter 1/1-2021. For produkter kjøpt tidligere gjelder en produktgaranti på 5 år.

  10 år
Servanter Frittstående servanter og integrerte servanter
Møbler Bordplater, servantskap, skuffer, skuffefronter, oppbevaringsskap, skapdører, speilskap, overskap, hyller, dører, høyskap, håndtak, støtteben, hengsler, dempere og skuffeskinner
Speil, el og belysning Speil med og uten lyskilder. Lamper og pendler til tak- og rombelysning. Lyskilder til skap og skuffer
Dusjløsninger Glass, hengsler, beslag, profiler, skinner, håndtak, dusjbunner, kabinetter, kroker, dusjhyller, hjul og styreskinner
Tilbehør Sminkespeil uten lyskilder, trådkurver, håndkleholdere, trebrett, kroker, hyller og dusjnaler
 

5 år
Tilbehør Håndkletørkere og sminkespeil med lyskilder
 

1 år
Servanter Vannlås, overløpsringer, avdekningsringer, overløpsrosetter, bunnventiler og overløpssett
Speil, el og belysning Elektriske komponenter som kan skiftes ut, for eksempel drivere. Belysning i drift ut over normal bruk. Normal bruk defineres som 4 timer daglig
Dusjløsninger Tetningslister, magnetlister, sokkellister, gulvprofilsett og drypplister
Tilbehør Gummilister til dusjnaler og pleiemidler