Accessibility.GoToContent

BADEROMSSPEIL

HVILKE SPEIL BØR DU VELGE TIL BADET?

Et speil er ikke bare et speil. Spesielt ikke når det skal henges på badet, hvor det daglig utsettes for vanndamp fra dusj og servant. Det er forskjell på speil. Det kan være at et oksidert speil vil være fint interiør andre steder i hjemmet, men på badet må du kunne se deg selv klart og tydelig. Her trenger du et speil av god kvalitet, som ikke oksiderer og får flekker etter en kort tids bruk.

Scanbads speil har forseglede kanter som gjør at de ikke oksiderer når de utsettes for vanndamp, derfor kan du trygt beskrive de som våtromsspeil. Det finnes ingen sertifisering for speil til våtrom, så du må være oppmerksom på kvaliteten når du velger speil til badet.

BADEROMSSPEIL MED LED LYS

Scanbads speil fås med innebygget LED-lys eller du velger blant våre LED-lamper spesielt utviklet for lys på bad. Våre LED leveres med energisparende LED-belysning av så høy kvalitet at den har en levetid på 20 år med 4 timers daglig bruk. På denne måten skåner du miljøet og sparer penger på strømregningen.

Du må ikke plassere lys for nærme dusj eller badekar - det finnes egne internasjonale standarder for hvor lys kan plasseres. Elektriske produkter i våtrom er delt inn i IP-klasser. Hos Scanbad er vi eksperter - og litt nerder på lys, så alle Scanbad-speil med integrert lys har selvfølgelig den høyeste klassifiseringen, nemlig IP44. Det betyr at de kan plasseres veldig nært en dusjåpning eller et badekar, så lenge el-uttaket på baksiden av speilet er plassert minst 60 cm fra kanten av dusjen eller badekaret.

MER OM SPEIL MED LYS TIL BADET

Speilene våre med integrert lys har ikke bare en av/på-berøringsknapp, men de har en rekke smarte funksjoner som gjør hverdagen på badet litt enklere.

Du kan styre lyset på berøringspanelet, slik at du kan stille inn stemningen etter tidspunkt på dagen. Eksempel hvitt kaldt lys om morgenen for å vekke kroppen, og et varmt rødlig lys rett før du legger deg. Du kan selvfølgelig også justere styrken på lyset fra lavt til høyt – det gjøres også via berøringspanelet på speilet, enkelt og greit.

SOFT BADEROMSSPEIL MED LYS

Soft speil med lysstyring, tilgjengelig i 4 bredder for å matche møblene: 60, 80, 100 og 120 cm. Pris fra 3.750,- ekskl. lamper. Husk tilvalg av lamper.

LEVEL BADEROMSSPEIL MED LYS

LEVEL baderomsspeil med integrert LED-lys oppe og nede, samt lysstyring. LEVEL finnes i breddene 60, 80, 100 & 120 cm og koster fra 4.175,-

RUNDT BADEROMSSPEIL

De runde speilene er blitt en stor trend flere steder i hjemmet, også på badet. Scanbads Corona-speil er et lekkert rundt speil for bad med innebygget LED-lys som gir en flott effekt og fint lys. Merk at vi bruker høykvalitets LED-lys, så lyset blir helt jevnt og vakkert.

CORONA RUNDT BADEROMSSPEIL MED LYS

Corona speilet finnes i 3 størrelser: Ø 60, Ø 75 & Ø 90 cm og koster fra 3.820,-

OVALT BADEROMSSPEIL MED LYS

En fin nyhet er det trendy ovale speilet. Speilet har lysstyring og koster 5.300,- Ønsker du tilvalg av varmefelt for å unngå dugg koster dette 745,-

SOFT SPEIL MED STRATOS LAMPE

Når du velger Soft-speilet får du lysstyring, og  du velger mellom 4 ulike lamper – her vises det i bredden 100 cm, hvor speilet koster 4.300,- og Stratos lampen som er vist koster 1.920,-

JUPITERLAMPE TIL BADEROMSSPEIL

Jupiter-lampen er også en populær lampe som gir et veldig godt lys og har et fint og elegant design. Den koster 830,- pr. stk. Finnes i krom, hvit og sort. Fungerer til våre speil og speilskap med lysstyring. 

SELECT BADEROMSSPEIL

Select speilet er et helt enkelt speil med sort kant uten lys & lysstyring. Det finnes i 5 forskjellige bredder: 50, 60, 80, 100 og 120 cm, slik at det passer akkurat til servantskapet ditt. Pris fra 2.130,- 

Libra lampen koster fra 675,-

DUGGFRITT SPEIL – DET KAN VI OGSÅ

Du kjenner til det – du har akkurat gått ut av dusjen og er klar til å legge frisyren, men speilet er helt dugget så du må bruke tid på å tørke det med håndkleet. Vi har en løsning på denne frustrasjonen. Du kan kjøpe tilvalget varmefelt til speilet, så forsvinner duggen helt av seg selv. Supersmart, praktisk og tidsbesparende i en travel hverdag. Varmefeltet koster 535,- og du kan enkelt montere det selv.

Finn forhandler