Accessibility.GoToContent

SERVANTSKAP

SERVANTSKAP FOR ALLE BEHOV

Det viktigste møbelet på badet er servantskap og servant. Det brukes av alle familiemedlemmer daglig, ganske sikkert flere ganger om dagen hele året også. Så det er viktig at det er et servantskap og servant som tåler hyppig bruk.

Alle Scanbad baderomsmøbler er laget av kvalitetsmaterialer, som skal vare i mange år med daglig bruk. Derfor gir vi 10 års garanti på alle våre møbler.

Alternativene er mange – både i størrelse og design. Ta en titt her hvor vi presenterer en hel rekke populære skap til ditt nye bad. Det finnes også andre skap enn servantskap – for eksempel har vi også både overskap og høyskap til ditt bad.

HVILKEN STØRRELSE FINNES PÅ SERVANTSKAP?

 

Det finnes servantskap for alle størrelser på bad hos Scanbad. Er du ute etter baderomsmøbler til et lite bad? Da har vi en liten servant med underskap som kun er 40 cm bred og 26 cm dyp i vår PLAY-serie.

Vi har servantskap i følgende bredder: 40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm & 120 cm.
Du kan også få servantskapet ditt i 3 ulike dybder: 26 cm, 35 cm og 44 cm.
Merk at noen av de små variantene ikke er tilgjengelige på alle dybder.

SKAL SERVANTSKAPET VÆRE MED DØR ELLER SKUFF?

Det rimeligste servantskapet er med dører. Her er det god hylleplass og praktisk soft-close, så døren ikke smeller igjen. Kvaliteten er selvsagt like god som om du velger skuffer.

Dør-versjonen finnes både i vår PLAY-serie i breddene 50 og 60 cm, hvor du kan velge en 2-farget versjon. Den finnes også i vår Multo-serie i 50, 60, 80 og 120 cm. Se eksempler nedenfor.

PLAY servantskap med dør og Mini Menta servant. Servantskapet er 50 cm bredt og 35 cm dypt. Fargen er natur eik og hvit matt.

Multo servantskap med dører i 80 cm bredde og 35 cm dybde. Fargen kalles hvit alm.

Denne Multo-varianten har en enkel buet front på både skap og servant. Servanten heter Limbo. På bildet er det møbel i 120 cm bredde og 48 cm dybde, i fargen hvit alm.

SKUFFER I SERVANTSKAPET GIR ORDEN

Skuffene i Scanbad-møblene kan trekkes helt ut, og gir full oversikt over alle tingene vi trenger i hverdagen på badet.

Til Delta-skuffene finnes det også heldekkende trebrett, som passer perfekt i den øverste skuffen på servantskapet. Trebrettene holder orden på alle småting som sminke, kremer, Q-tips og tannkrem.

Til PLAY er det allerede en praktisk skuffeinndeling i plast, men du kan kjøpe et sett med smarte små trebokser med lokk, inkludert en magnetskinne som holder styr på neglefilen, pinsett og neglesaks –    super praktisk.

Et lekkert servantskap fra Delta i brun eik med skuffer. Bredde 80 cm. Se på lysskinnen mellom servant og servantskap. Det er et kult tilvalg. Lysskinnen i 80cm koster 1.530,-. På bildet er også tilvalget lys under servantskap valgt - det gir også en lekker effekt. Dette tilvalget koster 2.290,- som vist på bildet. 

Her er et servantskap med skuffer fra Multo-serien i sort struktur - elegant med Lotto-servanten som skrår utover kanten på servantskapet. Skapet er 80 cm bredt.

TIPS; hvis det er få andre oppbevarings muligheter på badet kan du velge en ekstra høy underskuff som vist på dette Delta-møbelet i grå matt. Servantskapet på 120 cm har en vakker dobbel Karat servant. Å velge høy bunnskuff på servantskapet koster ikke ekstra.

HVILKEN FARGE ELLER TREDEKOR SKAL SERVANTSKAPET HA?

Mange foretrekker klassiske hvite baderomsmøbler nettopp fordi de er klassiske, og du kan sette farge på veggen eller tilbehøret. I Scanbad finner du både en høyglans hvit og en matt hvit dekor.

Men som med  trenden på kjøkkenskap, hvor det kommer mer og mer farge, finnes det også mange fine og kule muligheter for å få farge på baderomsskapene også. I vår PLAY-serie er det for eksempel en vakker fjordgrønn og i Delta-serien en elegant grå matt.

TREDEKOR FØLGER TRENDEN

Interiørtrenden går i retning av naturen – vi elsker å bringe naturen inn i hjemmene våre. Det gjør vi gjerne med naturens farger og tre i vakre nyanser og strukturer som gir et lekkert spill på overflaten.

I alle 3 Scanbad-seriene er det mulig å velge flotte tre dekor.

Natur eik fra PLAY-serien

Grå ask fra Delta-serien

Brun eik fra Delta-serien i kombinasjon med vakre messing håndtak. En super elegant kombinasjon.

Et lekkert stort bad med Delta møbler. Her er det plass til en praktisk "vegg" av skap, et stort servantskap med høy bunnskuff og speilskap.

Delta møbler i brun eik med høy bunnskuff, underskap med topplate, speilskap og dekorative vegghyller i samme dekor.

De lekre fjordgrønne Play møblene lyser opp ethvert bad. 

HØYSKAP, OVERSKAP OG UNDERSKAP TIL BADET 

Vi har lagt mye vekt på servantskapet, men det finnes selvfølgelig også andre typer baderomsskap.

For det er faktisk veldig behagelig å ha plass til både håndklær, undertøy, bodylotion, hårføner og det du ellers trenger for å gjøre en morgen på badet både god og effektiv.

Men det kommer selvfølgelig an på hvor mye plass det er. Det er ikke alle bad som har plass til et lekkert høyskap, som også kan ha innebygget skittentøyskurv. Men de fleste bad kan ha plass til et lite overskap, som for eksempel kan plasseres over toalettet. Her er det god plass til favoritt parfymen og hudpleie produktene dine.

HØYSKAP TIL BADET

Lekkert Play møbel, med høyskap hvor det er masse plass til både små og store ting. Fargen er sort eik.

 

Høyskap med 3 innvendige hyller på døren – det er supersmart og praktisk. Vist i brun eik fra Delta.

Samme høyskap med en skittentøyspose i bunn av skapet. Skittentøysposen kan selvfølgelig tas ut og flyttes til vaskerommet. Skittentøysposen er tilvalg og koster 570,-. Kan også bestilles med trebrett i tillegg, da koster det 1.170,-.

 

SMARTE DETALJER MED STOR BETYDNING I HVERDAGEN

Legg til en stikkontakt i den nederste skuffen i servantskapet, og du har fast plass til hårføneren, barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten din. Så det er ute av syne og lett tilgjengelig i en hektisk hverdag.

Stikkontakt i nederste skuff finnes som tilvalg i Delta-serien og koster 795,-.

Find forhandler