Accessibility.GoToContent

FØR & ETTER 
FRA SKROT TIL SLOTT I KØBENHAVN

MIKKELS GODE RÅD

  • VELG KVALITET
  • BRUK NETTVERKET DITT
  • FINN FLISERESTER

I april flyttet Mette & Mikkel med 2 barn inn i en bobil i hagen til det nye huset deres i Virum, en koselig forstad til København nær naturen. Et fint hus som trengte en skikkelig oppgradering - inkludert badet. Tradisjonelle hvite fliser, et gammelt badekar, liten servant, ingen oppbevaringsplass og for å toppe det hele et rutete toalettsete. Det fikk Mette & Mikkel endret på.

METTES GODE IDÈ TIL DET LILLE BADET

Mette er begeistret for helhetsinntrykket på badet. "Jeg var veldig i tvil om vi skulle ha et høyskap eller et overskap, og jeg er så glad vi valgte høyskapet. Tenk - det høyskapet rommer alt vi hadde på det gamle badet vårt - det er genialt"

HØYSKAPET SOM ROMMER ALT

Mette & Mikkels høyskap er 40 cm bredt og 176 cm høyt. Som vist på bildet er det både glasshyller og trebrett på døren, på denne måten får du oversikt over hva som er i skapet.

Høyskapet er fra PLAY-serien, men tilsvarende høyskap finnes også i Multo & Delta-serien.

DET ER OGSÅ PLASS TIL SKITTENTØYSKURV

I bunnen av høyskapet har de også valgt en praktisk skittentøyskurv som vist på bildet. Den er en stor hit hos Mette. "Superpraktisk når barna er på badet, for vaskemaskinen står i kjelleren."

Skittentøysposen i stoff kan trekkes ut og tas med ned i vaskekjelleren. Dette er et tilvalg til høyskapet som kommer i pakke sammen med trebrettet, som også er på bildet. Pakken koster 1.415,-

LEKKER MICCA SERVANT

Mette valgte Micca servanten rett og slett fordi hun syntes den var lekker med sine helt rene og skarpe linjer, samt den matte og silkeaktig overflaten. Den matcher veldig godt med messing armaturet hun har valgt, men du kan bruke hvilken som helst farge til Micca servanten.

DUSJ MED SKYVEDØR

Mette & Mikkel brukte lang tid på å tenke ut hvordan dusjveggen skulle være – de så blant annet på Flexi fastvegg også, men kom til at en Maxi Classic skyvedør var beste løsning. «Det var riktig avgjørelse», sier Mikkel, som er 2 meter høy og derfor også måtte tenke på at det ble en løsning hvor det var plass til han.

Mikkel monterte skyvedøren selv. — Jeg måtte se på monteringsveiledningen noen ganger, og så var den på plass.

Det fungerer fantastisk – skyvedøren holder barnas vannsprut inne i dusjen, og det gjør at det ikke er et problem å være flere på badet når de dusjer. Og ikke minst ser det lekkert ut - bra jobbet Mikkel!