Accessibility.GoToContent

NOW

Scanbad NOW

Velkommen til NOW-serien. En serie som forener funksjonalitet og estetikk på en unik måte. Velg mellom ensfargede eller rillede fronter i klassisk hvit, beroligende lyseblå og varm lys sand. Den elegante fronten kan kombineres med en åpen reol som gir et lekkert og trendy utseende, eller du kan velge et klassisk enkelt uttrykk med kun en skuff.
NOW finnes i breddene 60, 80 & 100 cm.

Utforsk NOW-serien og skap ditt eget eksklusive bad.

Se NOW-katalogen

Vakker og enkel servant

NOW servanten er en fin porselensservant med avrundede sider og god dybde.
Porselen er et holdbart materiale, enkelt å rengjøre og er ofte et foretrukket valg på servant.

AMBER, SANITÆRPORSELEN

60 - 80 - 100

Tilgjengelig til skap i dybde 44 cm

NOW FINNES I 3 FLOTTE DEKOR - MED ELLER UTEN RILLER

NOW er tilgjengelig i 3 utvalgte dekorer, med eller uten riller. De vakre frontene gir en elegant eleganse til badet, så det er bare velge din favoritt

HVIT MATT

SAND MATT

LYSEBLÅ MATT

HVIT MATT RILLET FRONT

SAND MATT RILLET FRONT

LYSEBLÅ MATT RILLET FRONT

EN SKUFF, TO SKUFFER ELLER ÅPEN REOL?

Med Scanbad NOW kan du velge mellom 2 høyder på underskapene. 32 cm høyde er skap med 1 skuff. Høyde 64 cm kan bestilles som skap med 2 skuffer eller 1 skuff og en åpen reol.

Legg også merke til det enkle og elegante svarte håndtaket.

Velg en skuff i kombinasjon med åpen reol, og bruk det åpne rommet til å skape atmosfære med f.eks. håndklær i en fin farge.

Finn forhandler

Vakre speil til badet ditt

De vakre speilene til Now finnes både med og uten lys, slik at du kan velge det som passer deg best. Alle speilene er av høy kvalitet og passer perfekt på et bad med NOW-møbler. Velger du et speil uten lys, kan du kjøpe lamper som passer til både speilet og stilen på badet.

CORONA SPEIL

60 - 75 - 90

Pris fra 3.645,-

SHINE SPEIL

75 -90

Pris fra 4.820,-

REPEAT SPEIL

60 - 80- 90

Pris fra 2.995,-

SELECT SPEIL UTEN LYS

60 - 80 - 100

Pris fra 1.225,-

SELECT SPEIL MED SORT KANT UTEN LYS

60 - 80 - 100

Pris fra 2.210,-

FÅ EKSTRA OPPBEVARINGSPLASS MED LEKRE SPEILSKAP

Et speilskap gir deg ekstra oppbevaringsplass på badet. Hvis du har begrenset med plass, kan et speilskap være den perfekte løsningen for deg og ditt bad. Speilskapet er selvfølgelig tilgjengelig med matchende gavler, slik at møblene passer sammen og du får et enhetlig uttrykk på badet.

TOP SPEILSKAP

60 - 80 - 100

Pris fra 7.090,-

FÅ OVERSIKT OG UNNGÅ ROT PÅ BADET

Med praktiske høyskap på badet får du god plass til oppbevaring. De flotte høyskapene fra NOW kan brukes enkeltvis eller settes sammen til et dobbelt høyskap. Dørene er vendbare, slik at du enkelt kan skape det uttrykket du ønsker. Høyskapet har rikelig med praktisk oppbevaringsplass til alt du ønsker å gjemme bort. Skapet har 5 flyttbare glasshyller og én trehylle.

Høyskapet koster 4.120,- per stykk.

PRODUKTINFORMASJON

PORSELENSSERVANTER
Scanbad porselensservanter består av sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.

SKAP
16 mm glatt, melaminbelagt sponplate med ABS, med unntak av skap i hvit matt, som er i 16 mm melaminbelagte sponplater med ABS-kanter, lakkert på  ytterside og kanter. Skapene leveres ferdigmontert inkl. bakplater og justeringsbeslag for veggmontering. Servantskap leveres som standard med aluminiumsfarget bunn og bakpanel.
Høyskap leveres også som standard med 4 mm glasshyller med polerte kanter.
Bakplatene i alle skapene er hvit eller aluminiumsfarget, avhengig av skapets dekor.

DØRER OG FRONTER
NOW i hvit matt er 19 mm melaminbelagt sponplate med ABS-kanter, lakkert på ytterside og kanter.
Øvrige dekorer leveres med fronter i 19 mm melaminbelagt sponplate med ABS-kanter. Alle dører er montert med klipshengsler i metall, som kan justeres i 3 retninger. Dørene er utstyrt med eksklusive dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og lydløst.

SKUFFER
Skuffene i NOW er solide treskuffer med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping. Øverste skuff har utskjæring til rørføring og leveres med romdeler. Skuffene er justerbare.

SPEIL MED FORSKJELLIGE LYSKILDER
Speilene kommer med integrert LED belysning eller med forskjellige eksterne lys. Alle speil leveres inkl. justerbart veggbeslag. Varmefelt for å redusere dugg på speilet kan kjøpes for enkelte modeller.

SPEILSKAP
Alle speilskap leveres som standard med innebygd stikkontakt og bryter som er midtstilt.
Now har dobbeltsidige speildører med justerbare hengsler som sikrer at dørene lukkes mykt og stille.
Topp-, bunn- og bakplater er aluminiumsfargede. Speilskapene leveres enten med et skjult innfrest håndtak i underkanten eller løse håndtak i krom, som du selv velger om du vil montere. 

Driver og LED-lys får redusert levetid dersom lyset er tent hele tiden.

IP44 KLASSIFISERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din sikkerhet. Derfor har vi formontert alle de elektriske delene i våre møbler slik at du er sikret en trygg og sikker installasjon. Samtidig vil vi gjerne gi deg mulighet for å utnytte plassen på baderommet best mulig. Derfor tilbyr vi kun Ip44-godkjente produkter.
Dermed kan du møblere så tett på vannet som mulig, og samtidig få den skapplassen du ønsker. 
Alle våre møbler med elektriske deler er dessuten CE-merket med angivelse av klassifisering. Kan kun  installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


HÅNDTAK
NOW leveres med et toppgrep i sort matt inkludert i prisen.

MONTERING
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse.

GARANTI
Det er 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Praktisk informasjon

FØR DET BESTILLES
Med våre moduler kan du selv sette sammen ditt eget personlige bad. I katalogen viser vi ulike innredningsforslag, som alle er angitt med bestillingsnummer og pris så du enkelt kan velge din favoritt. Ønsker du å tilføye ekstra elementer eller sette sammen ditt bad på andre måter, kan du finne priser og varenummer i katalogen.

FØR DET MONTERES
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse. Les monteringsanvisningen nøye før monteringen starter. Tilkobling av strøm, vann og avløp skal utføres i henhold til lovgivningen. Legg merke til at det kan forekomme toleranser på mål, spesielt på servantene.

VEDLIKEHOLD
Les alltid vedlikeholdsveiledningen som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisning og varedeklarasjon på rengjøringsmidler før det brukes på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer skal unngås. Sørg alltid for at møblene er tørre etter bruk. Dette vil lette rengjøringen betydelig, og fuktskader unngås.

GENERELT
Scanbad forbeholder seg retten til produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bestilte varer tas ikke i retur. 

Installasjonsmål

Installasjonsmål for vanntilførsel og avløp i vegg

Monteringsveiledninger

502 Vedlikeholdsveiledning
1458 NOW servantskap
1458 NOW høyskap
1104 TOP speilskap
1105 Repeat speil
1222 Corona speil
1199 Select speil
1396 Shine speil