Accessibility.GoToContent

FinN forhandler

Nedenfor finner du din nærmeste Scanbad-forhandler. Søk på postnummer eller by og finn en forhandler nær deg.

Hvor får man kjøpt Scanbad produkter?

Hvis du har bestemt deg for at du ønsker å kjøpe produkter fra Scanbad kan du finne en forhandler som selger våre produkter på denne siden. Du bruker ganske enkelt søkefeltet over kartet. Her kan du skrive inn postnummer eller by, og så kan du se på kartet hvilke forhandlere som selger våre produkter. Du kan selvfølgelig også bruke kartet til å zoome inn og flytte rundt slik at du kan finne riktig forhandler.

Scanbad kan kjøpes i mange forskjellige byggevareforretninger, og på denne siden kan du finne akkurat den byggevarebutikken eller forhandleren som er nærmest deg. Ovenfor kan du også sortere mellom å se forhandlere med utstillingslokaler eller få oversikt over hvilke nettbutikker som selger produktene våre. På kartet kan du se adressen og kontaktinformasjon, slik at du kan finne en forhandler nær deg.

Velger du å kjøpe Scanbad produktene hos en forhandler kan du også få veiledning til valg av riktig møbel for deg og dine behov. Forhandleren kan også gi deg et samlet tilbud, da du kanskje også leter etter armatur eller noe annet spesifikt til badet. Så får du alt samlet på ett sted.

Forhandlere med showroom

Når du skal kjøpe baderomsmøbler er det alltid en fordel å kunne se produktene i virkeligheten. Du kan også kjenne på produktene, slik at du får en følelse av hva du skal velge og hva som passer din stil.

Det kan være hyggelig å besøke en forhandler med utstilling dersom du er usikker på hvilke baderomsmøbler du skal velge. Hva slags tilbehør er best, hvordan ser servanten ut i virkeligheten og hvor mye plass er faktisk ledig i skuffene? Her kan du se dekorene, teste lyset på speilene, vurdere håndtakene og samlet sett få en oversikt over hva som passer best på ditt bad. Hvis du for eksempel har en prøve av gulvflisen, kan du ta den med deg og sammenligne fargen på flisen med dekoren på møblene, slik at det passer perfekt på ditt bad.

Mange spørsmål dukker naturligvis opp når man ser på et nytt bad, og mange av disse spørsmålene kan du få svar på når du besøker en forhandler med utstilling.

Heldigvis har mange av våre forhandlere utstilling med et utvalg av våre møbler, og disse forhandlerne finner du selv ved å trykke på "Forhandlere med utstilling" i søkefeltet ovenfor på denne siden.

Webshops

Du kan også kjøpe Scanbad produkter i ulike nettbutikker, og du finner dem ved å velge "Webshops" over kartet og søkefeltet. Du vil da få en liste over nettbutikker og lenker til disse nettbutikkene.

Via en nettbutikk kan du enkelt og raskt finne produktene du trenger til ditt nye bad. Møblene våre leveres sammensatt, så det er enkelt for deg å montere.