Accessibility.GoToContent

SCANBAD MAXI DUSJ

Scanbad Maxi DUSJ

Scanbad Maxi Dusj er store dusjløsninger med ekstra brede skyvedører, så det er  god plass til armbevegelser i dusjen. Designet er moderne, kvaliteten er kompromissløs og på topp. En stor dusjløsning er også veldig praktisk for rullestolbrukere og de med bevegelsesvansker.
Scanbad Maxi Dusj-serien består av to ulike modeller med hvert sitt uttrykk. Med Classic får du robust kvalitet til en god pris. Deluxe-modellen har et elegant design som er ekstra stabil og stillegående. Kombiner skyvedørene med en eller to faste dusjvegger - som hjørneløsning eller som en frittstående stor dusjløsning.
Med en dusjløsning med skyvedører trenger du ikke bekymre deg for å måtte inkludere plass på badet for åpning og lukking av dørene, skyvedørene åpnes til siden. Derfor kan Maxi-dusjen også være en fin løsning for et lite bad.

Se Maxi dusj-katalog

OVERFLATEBEHANDLING GJØR RENGJØRINGEN LETT

Med Scanbad Maxi Dusj skyvedørsløsninger får du enkel rengjøring og en klar og blank glassoverflate. Alle modellene har den slitesterke og miljøvennlige EasyCare-behandlingen på innvendig glass, dette gjør livet vanskelig for smuss og kalk. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, så holder glasset seg fint i mange år fremover. EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt, som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009.

BLI INSPIRERT AV METTE & MIKKEL

Få inspirasjon fra et lite familiebad hvor en Maxi dusj brukes som dusjløsning. Så selv om du har et lite bad, kan Maxi-dusjen fortsatt være den rette løsningen for deg.

Finn forhandler

Produktinformasjon

MODELL CLASSIC OG DELUXE
Alle Scanbad skyvedører og fastvegger er testet og lever opp til kravene i EN 14428:2015, som omhandler herding av glass, stabilitet og tetthetsklasse Alle modeller er vendbare og kan benyttes til både høyre og venstre side uten tilpasning eller bruk av verktøy.

GLASS
8 mm herdet sikkerhetsglass i henhold til EN12150 med EasyCare-behandling på den innvendige siden. Alle modeller er i klart glass.

PROFILER
Sterk aluminiumlegering med slitesterk sateng-anodisert overflate. Mulighet for justering av anslagsprofiler.

HÅNDTAK
Standardhåndtak i rustfritt stål.

BESLAG
Gulvbeslag og beslag til stabiliseringsarm er i forkrommet sinkaluminium. Endekapper er i forkrommet ABS.

MONTERING
Perfekt montering også ved skrå og skjeve vegger på grunn av de mange justeringsmulighetene.

HJUL MODELL CLASSIC
I Messing-utførelse med blank krom overflate. Hjulene er ikke synlige fra dørens utvendige side.

HJUL MODELL DELUXE
Hjulene er bearbeidet i en sinklegering. Beslagene til øverste skinne består av messing med en overflate i foredlet blank krom.

STABILISERINGSARM
Blank rustritt stål med endekapper i forkrommet ABS. Til skyvedører med 2 fastvegger følger 2 stabiliseringsarmer med som standard.

RESERVEDELER
Reservedeler til din dusjløsning får du ved henvendelse til din forhandler.

GARANTI
Scanbad gir 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle modeller.

Praktisk informasjon

FØR BESTILLING
Bestill ditt nye Scanbad møbelsett basert på våre møbleringsforslag i denne katalogen. Du kan også sette sammen ditt eget individuelle møbelsett ved hjelp av katalogen og prislisten.

FØR MONTERING
Monteringstilbehør og monteringsveiledning følger med alle leveranser. Les monteringsveiledningen nøye før du starter monteringen. Alle strøm-, vann- og avløpstilkoblinger skal utføres i henhold til lovverket. Merk at det er måletoleranser på vaskene.

VEDLIKEHOLD
Les alltid vedlikeholdsveiledningen som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisningen og varedeklarasjonen på rengjøringsmidler før du bruker dem på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer må unngås. Sørg alltid for at vasker og møbler er tørre etter bruk. Dette vil gjøre rengjøringen betraktelig enklere og du unngår fuktskader på møblene.

GENERELT
Scanbad forbeholder seg retten til å gjøre produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bestilte varer tar ikke i retur.

Installasjonsmål

Mål- og produktinformasjon

Monteringsvejledninger

M1041 Vedlikeholdsveiledning
M1255 Skyvedør, Classic
M1256 Skyvedør, Deluxe