Accessibility.GoToContent

PLAY

Scanbad PLAY - Slipp løs barnET i deg

Scanbad PLAY gjør innredning av badet ditt til en kreativ lek. PLAY's inspirerende univers lar deg mikse og matche produktene for et helt personlig uttrykk. Når de store modulene er på plass kan du leke deg videre med detaljene: håndtak, støtteben, lamper og speil. Aldri før har det vært så enkelt og morsomt å forvandle et bad til DITT bad

Se PLAY-katalogen

Velg servanten som passer deg

I Scanbad PLAY har vi servantmodeller i buet design med avrundet front eller firkantet, tradisjonell design. Her kan du velge mellom slitesterke materialer som sanitærporselen, kompositt og glass. Trenger du en enkel servant med god benkeplass eller to servanter til familien. I PLAY finner du gode løsninger som passer ditt bad, uansett størrelse og utforming av rommet.

MENTA, SANITÆRPORSELEN

40 - 50 - 60 cm

Tilgjengelig til dybde 26 & 35 cm 

AGAT, SANITÆRPORSELEN

60 - 80 - 100 cm

Tilgjengelig til dybde 44 cm

ERGO, SANITÆRPORSELEN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Tilgjengelig til dybde 44 cm

MICCA, KOMPOSITT

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Tilgjengelig til dybde 44 cm

LANO, GLASS

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBEL

Tilgjengelig til dybde 44 cm

SAFIRA, KOMPOSITT

80 - 100CM

Tilgjengelig til dybde 44 cm

servantskap med dører eller skuffer

Skuffer, dører og håndtak er de essensielle elementene når det kommer til baderomsinnredning. Med Scanbads PLAY skap med dører får du god plass til håndklær og høye rengjøringsflasker. Du kan også velge en skuffeløsning, enten med 2 like skuffer eller med høyere bunnskuff. Skuffene gir deg god oversikt og enkel tilgang til alle personlige ting som tannbørste, kremer og sminke. Skapene finnes i flere farger og dekor. Du kan også velge å kombinere både farge og tredekor på samme skap. Gjør uttrykket personlig med et av våre mange flotte håndtak og støtteben eller velg den minimalistiske push-open stilen. Håndtak og støtteben kommer i ulike design og farger.

Speilløsning med lys

I Scanbad PLAY har vi et bredt utvalg av flotte speil og speilskap i eksklusive design til ditt bad. En speilløsning er et veldig viktig element som gir personlighet til badet ditt, samtidig som det skal være funksjonelt og gi godt lys.

OVALT SPEIL (med lysstyring)

60*80 &  80*60 cm

Pris 3.975,- ekskl. lamper

DIMENSION (med lysstyring)

80 - 100 - 120 cm

Pris fra 7.100,-

CORONA (uten lysstyring)

60 - 75 - 90 cm

Pris fra 3.715,-

PLAIN SPEIL (uten lysstyring)

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 1.020,- (husk tilvalg lampe)

OVALT SPEILSKAP (med lysstyring)

60cm

Pris 6.670,-

ADAPT (med lysstyring)

60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 6.670,- (ekskl. lamper)

PANORAMA (med lysstyring)

60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 8.375,-

PLAIN SPEILSKAP (uten lysstyring)

50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Pris fra 4.810,- (ekskl. lampe)

Hverdagsglede med funksjonelt og praktisk tilbehør

Du kan holde oversikt og skape stemning med praktisk tilbehør til Scanbad PLAY. Ha orden på alt du har i skuffene med små trebrett for organisering, skap atmosfære med praktisk lys i skuffen. Sklisikre gummimatter hindrer småtingene i å skli rundt når du åpenr og lukker skuffen.

utnytt veggen til ekstra oppbevaringsplass

Få mye oppbevaringsplass til håndklær og undertøy med Scanbad PLAY høyskap – så har du alt tilgjengelig på badet når du trenger det. Sett to eller flere skap sammen og lag din egen skapvegg. I høyskapsmodellen som er 40cm har du mulighet for å sette inn en skittentøyskurv som enkelt kan trekkes ut og tas med til vaskemaskinen. Et overskap eller to over toalettet eller radiatoren er også veldig praktisk for mer oppbevaring.

Produktinformasjon

KOMPOSITTSERVANTER OG -BENKEPLATER
Komposittservanter og -benkeplater består av et sterkt komposittmateriale med tett og rengjøringsvennlig overflate.

PORSELENSSERVANTER
Scanbad porselensservanter består av sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.

GLASSERVANTER
Scanbad servanter i glass er enkle å rengjøre, og overflaten er resistent mot vanlige kjemikalier. Servantene er lakkert grå på undersiden og produsert i et spesielt krystallklart glass som er mer fargenøytralt enn vanlig floatglass på grunn av lavere innhold av jernoksid. Det estetiske, matte uttrykket skapes med pulveretsing av glassets overflate.

VIKTIG INFROMASJON OM AGAT, ERGO, LANO OG SAFIRA SEVANTER
Disse servantene er uten overløp. Med mindre det suppleres med et skjult overløpssystem, skal det benyttes bunnventil som ikke kan lukkes på bad uten gulvsluk.

SKAP
16 mm melaminbelagt sponplate med ABS-kanter og PU-lim. Hvit matt og fjordgrønn er lakkert med fuktbestandig tokomponent-lakk som gir en robust og rengjøringsvennlig overflate. Skapene leveres montert, inkludert bakside og justeringsbeslag til montering på vegg. Servantskap leveres som standard med aluminiumsfarget bunn og bakplate. Høyskap og overskap leveres som standard med 4mm glasshyller i tonet, grå farge med polerte kanter. Tilbehørsmuligheter som push-open, lys til skuff samt tilbehørspakker til servantskap og høyskap.

FRONTER
UTENPÅLIGGENDE FRONTER
Frontene ligger foran skapsidene, og er 19 mm melaminbelagt sponplate med ABS-kanter. Hvit matt og fjordgrønn er lakkert med fuktbestandig tokomponent-lakk.

INNENFORLIGGENDE FRONTER
Frontene ligger innenfor sidene av skapene og består av 18 mm MDF-trefiberplater, lakkert med med fuktbestandig tokomponent-lakk.

BUEDE FRONTER
Frontene ligger innenfor sidene og er buede i 21 mm MDF-trefiberplate, lakkert med fuktbestandig tokomponent-lakk.

DØRER
Alle dører er utstyrt med klipshengsler som kan justeres i tre retninger. Dørene er med eksklusive dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og lydløst.

SKUFFER
Skuffene har metall gavler med integrerte skuffeskinner. De kommer med fullt utrekk, selvinntrekk og demping. Øvre skuff er med utsparring for rørføringen. Skuffene er fullt justerbare. Tilvalg som lys i skuff, sklisikre matter, trebrett, håndtak eller push-open løsning.

SPEIL MED FORSKJELLIGE LYSKILDER
Speilene leveres med integrert LED-belysning i rammespeil eller ved å tilvalg av forskjellige eksterne lamper. Alle speil leveres inkludert veggbeslag.

SPEILSKAP
Alle speilskap leveres som standard med integrert stikkontakt samt doble speildører med regulerbare hengsler som sikrer at dørene lukkes mykt og lydløst. Topp-, bunn- og bakplater er aluminiumsfargede.

Speil og speilskap med lysstyring er med 12V lyssystem, som gir deg følgende muligheter:

  1. Lysstyring som husker siste innstilling:
    • Tenn- og slukkfunksjon
    • Trinnløs demping med 4 forhåndsinnstillinger
    • Trinnløs fargetemperaturstyring av lyset (2100–6500 K)* med 4 forhåndsinnstillinger
  2. Svært god fargegjengivelse (Ra 90+)

 (2100–6500 K)* 2100 K er svært varmt, nesten rødlig lys og 6500 K er svært kaldt, nesten blålig.

Driver og LED-lys får redusert levetid dersom lyset er tent hele tiden.

Energimerke og produktdatablad kan lastes ned fra produktdatabasen eller ved å be om et eksemplar.

 

IP44 KLASSIFISERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din sikkerhet. Derfor har vi forhåndsmontert alle de elektriske delene i møblene våre, slik at du er sikret en trygg og sikker montering. Samtidig vil vi gjerne gi deg muligheten til å utnytte plassen på badet ditt best mulig. Derfor tilbyr vi kun IP44 godkjente produkter, slik at du kan møblere så nært våtsonen som mulig, og samtidig få den skapplassen du ønsker.

Alle våre møbler med elektriske deler er også  CE-merket med angivelse av klassifisering. Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet i henhold til lovgivningen.

TREBRETT
Funksjonelle oppbevaringsbrett til skuffer, som også kan flyttes rundt til der det er behov for dem. Brettene er i lakkert bøk.

HÅNDTAK
Møblene leveres uten håndtak. Håndtak kan  velges fra vårt store utvalg med ulike design, farger og uttrykk. Push open kan også velges

MONTERING
Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse.

GARANTI
Det er 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

PRAKTISK INFORMASJON

FØR BESTILLING
Møblene blir produsert spesielt til hver ordre. Derfor vil det være en leveringstid. Normalt er leveringstiden ca. 2 uker.

  • Opplys alltid farge/dekor på skap.

  • Husk tilbehør som f.eks. håndtak/push open, støtteben, lys i skuff, gummimatter og innredning til skuffer.

FØR MØBLENE MONTERES
Les monteringsanvisningen nøye før monteringen starter. Tilkobling av strøm, vann og avløp skal utføres i henhold til lovgivningen. Legg merke til at det kan forekomme toleranser på mål, spesielt på servantene.

VEDLIKEHOLD
Les vedlikeholdsveiledningen som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisning og varedeklarasjon på rengjøringsmidler før det brukes på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer skal unngås. Sørg alltid for at møblene er tørre etter bruk. Dette vil lette rengjøringen betydelig, og fuktskader unngås.

GENERELT
Scanbad forbeholder seg retten til produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bestilte varer tas ikke i retur.

Installasjonsmål

Installasjonsmål for vanntilførsel og avløp i vegg

Monteringsveiledninger

1316 Servantskap høyde 40 og 64 cm, med skuffer
1317 Servantskap høyde 64 cm, med skuffer
1318 Servantskap med dører
1319 Servantskap høyde 32 cm, med skuffer
1306 Ovalt speil med lysstyring
1199 Speil uten lysstyring
1307 Rammespeil med lys og lysstyring
1222 Rundt speil med lys
1315 Ovalt speilskap med lysstyring
1308 Speilskap med lysstyring
1314 Speilskap uten lysstyring
1312 Speilskap med lysstyring og lys i topp og bunn
1321 Overskap, dør ligger innenfor skapsider
1322 Høyskap, dør ligger innenfor skapsider
1323 Overskap, dør ligger foran skapsider
1324 Høyskap, dør ligger foran skapsider
1325 Ben A
1326 Ben B
1329 Hylle, sort
1220 Lamper

Find forhandler